Performancing Metrics

انتظار برای تحقق وعده ها/ هادی حق شناس:کارشناس مسائل اقتصادی | اتاق خبر
کد خبر: 99387
تاریخ انتشار: 16 فروردین 1394 - 12:05
اتاق نیوز- تکیه هر شخصی بر کرسی ریاست جمهوری، ارتباطی کاملا مستقیم با شعارهای انتخاباتی وی دارد. از این روست که اگر دولت آقای روحانی درصدد است تا باری دیگر بر این کرسی...
اتاق نیوز- تکیه هر شخصی بر کرسی ریاست جمهوری، ارتباطی کاملا مستقیم با شعارهای انتخاباتی وی دارد. از این روست که اگر دولت آقای روحانی درصدد است تا باری دیگر بر این کرسی تکیه بزند؛ باید به وعده ها و شعارهای انتخاباتی خود، جامعه عمل بپوشاند.
مردم کشور ما در دروه های انتخاباتی ریاست جمهوری گذشته، تجربیات بسیار گزافی به دست آورده اند؛ به طوری که فضای سیاسی ایران، در سال های آینده شاهد کاهش رای های احساسی خواهد بود و دولت های بعدی را کسانی به دست خواهند گرفت که دارای کارنامه عملی و اجرایی موفق تری نسبت به دیگر رقیبان خود هستند. به همین منظور است که رقابت های انتخابات دوره دوازدهم ریاست می تواند برای آقای روحانی بسیار سخت و نفس گیر باشد. زیرا مردم کارنامه ایشان را به طور واضح لمس کرده و با بررسی فضای حاکم بر مسایل گوناگون به ویژه بخش اقتصاد، به راحتی آن را با وعده ها و شعارهای انتخاباتی ایشان مقایسه کرده و کسب نتیجه می کنند. قابل ذکر است؛ زمانی که آقای روحانی دولت را از محمود احمدی نژاد اخذ کرد؛ کشور با چالش های متعددی رو به رو بود. به عنوان مثال، نرخ بالای بیکاری، روابط سطح پایین با همسایگان و بین الملل، پرونده مبهم هسته ای و تورم بالای 40 درصد را می توان تنها گوشه ای از شرایط نامطلوب حاکم بر ایران دانست که گویای راه دشوار کابینه یازدهم بود. با این شرایط، حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور یازدهم در جمهوری اسلامی ایران وعده داد که می توان تا پایان دوره چهارساله ریاستش، نرخ تورم را تک رقمی سازد؛ مساله هسته ای را خاتمه ببخشد و نرخ اشتغال را به طور چشمگیری افزایش دهد. بنابراین تاکید می شود که با تحقق وعده ها دولت یازدهم می تواند رای اکثریتی مردم را به سوی خود جلب و جذب کند و کرسی ریاست جمهوری دوازدهم نیز به کابیته دولت یازدهم برسد و از همه مهمتر شاهد ایجاد فضایی کاردکردی و عملیاتی محور در وعده های دولتمردان بود.
مطالب مرتبط
نظرات
ADS
ADS
پربازدید