کد خبر:
50165
تاریخ انتشار: 30 آذر 1392 - 15:28
نیاز به تغییر استراتژی در نحوه مدیریت و آموزشهای مدیریتی بحثی است که به طور مداوم نیاز به تغییر دارد چرا که محیط پیرامون ما روز به روز در حال تغییر است.
ایسنا- یک فعال بخش خصوصی با بیان مطلب بالا بر لزوم توسعه روابط ایران و اتحادیه اروپا در قالب تعیین استراتژیهای کلان مدیریتی تاکید کرد و گفت: اگر جامعهای نتواند خود را نسبت به محیط اطراف تغییر دهد در دنیای رقابت از باقی جوامع عقب خواهد ماند و از آنجایی که شیوه مدیریتی هر کشور بر سایر متغیرهای اقتصادی و اجتماعی آن تاثیر بسزایی دارد باید به آن توجه ویژهای داشت.
سید حسین اعتمادی با اشاره به مسایل مربوط به توسعه مفاهیم نوپای مدیریت در قرن حاضر به صورت عمقی، به بررسی جایگاه توسعه مدیریت در مطالعات سازمانی و مدیریتی پرداخت و مفهوم مدیرپروری و توجه به مقوله آموزش مدیران از سنین جوانی را مورد کنکاش قرار داد.
او تصریح کرد: زمان آموزش مدیران باید از دوران تحصیلات عالیه دانشگاهی به دوران دبیرستان تغییر پیدا کرده و جوانان باید از این سنین دوره های مدیریت را نه تنها به صورت تئوری بلکه بصورت عملی بگذرانند.
وی ادامه داد: از آنجا که با ارزشترین سرمایه هر جامعه منابع انسانی جوان با ذهنیت مستعد برای شکوفاییهای گوناگون است باید در راستای یک برنامهریزی کلی کشور این سرمایه موثر را به مدیران با تجربه و کارامد مبدل کنیم که این جز از طریق آموزش صحیح و جانشینپروری امکانپذیر نبوده و به نظر میرسد تنها راه رسیدن به این مهم، لزوم التزام هر مدیر موفق و کارا در کشور به تربیت حداقل 10 مدیر مجرب و لایق از طریق شیوه های آموزشی خود باشد که ضروری است این امر به صورت یک قانون پایدار درآید.
اعتمادی تصریح کرد: از آنجا که درصد زیادی از منابع انسانی تحصیلکرده در رشته مدیریت به دلایل مختلف بر سرجای کاری خود قرار نگرفته و اغلب آنها کارمند یا مشاغلی جز مدیریت دارند و این ضعف بزرگی برای جامعه به حساب میآید لذا لازم است مدیران موفق دورههای آموزشی را ترتیب داده و به واسطه آن با تکرار تجارب ارزشمند خود در عرصه مدیریتی، سیستم آموزشی خود را شروع و در کنار آن با قرار دادن دانش مدیریتی خود در قالب یک نرمافزار مدیریتی، آن را به مدیران نوپا ارائه دهند تا در راه پیشرفت همه جانبه این امر قدم گذارده و مقدمات تحقق گذر از پلتفرم مغزافزار به نرمافزار فراهم آید.
وی در کنفرانس "ایران دیروز، امروز، فردا" که در محل اتحادیه اروپا برگزار شد افزود: متاسفانه تاکنون ترسیم فرآیند و تبیین استراتژی برای فرهنگسازی ایجاد مسیر نخبهپروری در مدیریت کشورهای جهان سوم محقق نشده است؛ حال اینکه میبایست این امر بسیار حیاتی در جوامع امروزی مورد بیتوجهی و بیمهری قرار نگیرد.
او خاطرنشان کرد: همواره شاهد بودهایم بسیاری از سران و مدیران تراز اول کمپانیهای معتبر و مطرح دنیا از حضور نخبگان ایرانی که بصورت خودجوش سعی در تبلور مسیر پیشرفت انفرادی و کسب موفقیتهای علمی مدیریتی فردی داشتهاند بهره گرفتهاند. از اینرو نظاممند شدن این فرآیند در قالب بسترسازی با هدف باروری استعدادهای علوم مدیریتی شاخص، بیش از پیش مهم جلوه میکند. چرا که تنها در این صورت میتوان مطمئن شد که همراستا با حضور دانشمندان و متخصصان علمی در عرصههای متنوع کنونی جهان، شاهد عرض اندام اندیشمندان و متخصصین علوم مدیریتی در دنیا نیز خواهیم بود.
موسس گروه شرکتهای یاقوت رویان ادامه داد: از آنجا که ارتقای شاکله اصلی توسعه جز با توجه به نیروی انسانی و تربیت آنها شکل نمیگیرد از این رو باید به نقش اساسی و مهم منابع انسانی در توسعه علم مدیریت توجه کنیم و فراموش نکنیم که انسان و مدیریت بر روی یکدیگر تاثیر متقابل دارند و به همین دلیلی بایستی به آموزش انسانهای کارآمد در راستای توسعه مدیریت و همچنین تربیت و پرورش نیروهای جوانتر اهتمام ورزیم و این است که موجب گذشتن از مرزهای موفقیت و تبدیل شدن به کشوری توسعه یافته میشود.
این کنفرانس چندی پیش در محل ساختمان اصلی اتحادیه اروپا واقع در بروکسل با حضور تعدادی از اندیشمندان کشورهای مختلف اروپایی با محور درآمدی به چشمانداز فرصتورزی روابط ایران و اتحادیه اروپا و ارائه پیشنهاداتی با هدف تنظیم و توسعه روابط در قالب تعیین استراتژیهای کلان مدیریتی برگزار شد.
کلید واژه ها :