کد خبر:
46964
تاریخ انتشار: 16 آبان 1392 - 10:30
قناعتی با بیان اینکه در عرصه مبارزه با قاچاق کالا و ارز راه نرفتهٔ زیادی داریم؛ ادامه داد: قاچاق از حالت فردی به حالت باندی تبدیل شده و گروههای قاچاق از تجهیزات خاص استفاده میکنند.
معاون ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری گفت: قاچاق کالا و ارز به یک علم تبدیل شده و نمیتوان برای مقابله با آن از روشهای سنتی استفاده کرد.
ایلنا- حمید قناعتی در کمیسیون اصلی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان گفت: قاچاقچیان به قانون تجارت و سایرموارد مربوطه بسیار وارد هستند و از این علم اطلاعاتی خود برای مقابله با تلاشهای حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده میکنند.
وی ادامه داد: با بیان اینکه در عرصه مبارزه با قاچاق کالا و ارز راه نرفتهٔ زیادی داریم و قاچاق از حالت فردی به حالت باندی تبدیل شده و گروههای قاچاق از تجهیزات خاص استفاده میکنند.
وی بیان داشت: باید با قاچاق کالا و ارز به صورت علمی و جمعی برخورد کرد و در صورت جزیرهای کار کردن دراین حوزه ضربه میخوریم.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۶ سامانه الکترونیکی برای کنترل انبارها راه اندازی شده و استان کرمان نیز باید به طور حتم به این سامانه متصل شود.
قناعتی تاکید کرد: کار مبارزه با قاچاق کالا و ارز یک کار جمعی است و اگر جمع با هم کار نکنند شکاف ایجاد شده و این مشکل و گرفتاری به جامعه رسوخ میکند.
وی با اشاره به اینکه طرح شبنم یک قانون است، عنوان کرد: این طرح به لحاظ برخی مشکلات آن نیاز به آسیبشناسی دارد و پس از بررسیهای لازم اجرایی خواهد شد.
وی گفت: رفع نقص طرح شبنم باید با تعامل همه دستگاههای مربوطه انجام شود.
قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در استان کرمان کنترل خروجیها به خوبی انجام میشود، اما کنترل ورودیها مشکلاتی دارد.
وی برگزاری کارگاههای آموزشی در دستگاههای مربوطه را مورد تاکید قرارداد و افزود: از بازار کرمان به دلیل وجود کالاهای قاچاق راضی نیستیم.
وی یادآور شد: بالغ بر هفت هزار چاه گازوییلی در استان کرمان وجود دارد که برقی کردن آنها مورد تاکید است.
وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد صرف درآمد مواد سوختی مکشوفه برای توسعه زیر ساختهای استانها را پیگیری میکنیم.