Performancing Metrics

پیوند علم و ثروت؛ راهی برای آینده پایدار ایران | اتاق خبر
کد خبر: 464355
تاریخ انتشار: 15 فروردین 1404 - 19:01
مهند‌‌‌‌‌س ابراهیم جمیلی| رئیس هیئت امنا بنیاد علم و فناوری جمیلی و رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره|

امروز در این مکان گرد هم آمده‌ایم تا رسالت بزرگی را به انجام برسانیم. ما اینجا هستیم تا از استاد گرانقدر خود، جناب آقای دکتر مصلی‌نژاد، تجلیل کنیم و این پیام را به ایشان منتقل نماییم که عزم ما برای پیوند علم و ثروت جزم شده است. البته، چگونگی تحقق این امر را باید از زبان خود ایشان بشنویم. من نیز در اینجا حضور یافته‌ام تا شاگردی خود را به همه کسانی که دلبسته این سرزمین هستند، اثبات کنم.
همه ما به خوبی آگاهیم که دولت‌ها غالباً محتاطانه عمل می‌کنند و این واقعیت را نیز می‌دانیم که نمی‌توان کشور را تنها با اتکا به یارانه‌ها اداره کرد. شرکت در این جشنواره، در حقیقت، گام نهادن به جهانی نوین است. ما اینجا جمع شده‌ایم تا در این سفر دشوار، دست در دست یکدیگر پیش رویم و به همگان نشان دهیم که عشق به ایران، محرک اصلی ماست. ما باید با همکاری یکدیگر، ایران را نه تنها برای نسل حاضر، بلکه برای آیندگان نیز بسازیم.
از تمامی ایده‌پردازان دعوت می‌کنم تا با تمرکز بر چالش‌های پیش روی کشور، به ویژه ناترازی‌ها، راه‌حل‌هایی نوآورانه ارائه دهند. این ناترازی‌ها، که در واقع همان کمبودها هستند، امروزه گریبان‌گیر اقتصاد و تولید کشور شده‌اند و مانع از رشد و توسعه مطلوب شده‌اند. حل این مشکلات تنها با تعطیلی‌های مکرر امکان‌پذیر نیست. آیا می‌توان با تعطیل کردن ادارات و مدارس، هوای ناسالم را پاک کرد؟ آیا این اقدامات به تنهایی قادر به رفع مشکلات هستند؟ قطعاً خیر.در نهمین دوره این جشنواره، ناترازی‌ها مورد توجه قرار خواهند گرفت. این ناترازی‌ها، که امروزه به این نام شناخته می‌شوند، در واقع بیانگر کمبودهایی هستند که کشور ما با آن‌ها دست به گریبان است. این کمبودها نه تنها تولید را تحت تأثیر قرار داده‌اند، بلکه مانع از دستیابی به رشد اقتصادی پایدار شده‌اند. از این رو، از تمامی ایده‌پردازان در سراسر کشور دعوت می‌کنم تا با ارائه راهکارهای خلاقانه، در رفع این چالش‌ها مشارکت کنند.
برنامه آینده جشنواره، حضور در رویدادهای مشابه در سایر کشورها خواهد بود. امسال برای دومین بار، میزبان سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های مختلف در ایران هستیم. هدف از این اقدام، ایجاد فرصت‌هایی برای همکاری و تبادل ایده در سطح بین‌المللی است. امیدوارم تمامی ایده‌پردازان بتوانند ایده‌های خود را به سطحی ارتقاء دهند که در عرصه جهانی قابل عرضه باشند.
در پایان، برای تک تک شما عزیزان آرزوی سلامتی، موفقیت و سربلندی دارم و برای کشور عزیزمان ایران، آرزوی پیشرفت و سرفرازی می‌کنم. موفق و پیروز باشید.

نظرات
ADS
ADS
پربازدید