Performancing Metrics

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور در ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ | اتاق خبر
کد خبر: 464013
تاریخ انتشار: 26 اسفند 1403 - 17:21
پلیس راه راهور فراجا از وضعیت ترافیکی امروز، یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ خبر داد و اعلام کرد که ترافیک در برخی از محورهای اصلی کشور نیمه‌سنگین است.

سرهنگ سیاوش محبی اظهار کرد: آزادراه کرج-قزوین در حدفاصل مهرویلا تا پل حسین‌آباد، آزادراه قزوین-کرج در محدوده‌های مهرویلا و پل فردیس، آزادراه ساوه-تهران در محدوده‌های نسیم‌شهر و احمدآباد مستوفی و محور شهریار-تهران در برخی مقاطع ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

وی درباره محورهای مسدود، افزود: محور پونل-خلخال همچنان به دلیل شرایط نامساعد جوی و مسائل ایمنی مسدود است. رانندگان باید از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

 

سرهنگ محبی از رانندگان خواست پیش از سفر وضعیت جاده‌ها و شرایط ترافیکی را از طریق سامانه‌های ۱۴۱ و راهور ۱۲۰ بررسی کرده و با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، به سفری ایمن کمک کنند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا، بر اهمیت صبر و حوصله در رانندگی تأکید کرد. وی یادآور شد که رعایت قوانین، ایمنی و آرامش سفر را تضمین می‌کند.

 
منبع: ایرنا
نظرات
ADS
ADS
پربازدید