این موضوع به شما کمک می کند تا ضرر و زیان های معاملات را به حداقل برسانید و سرمایه خود را محافظت کنید. با ما همراه باشید تا به بررسی عوامل موثر در مدریرت ریسک در معاملات فارکس بپردازیم.
پیشنهاد ویژه تی بورس کالج: آموزش فارکس در مشهد
عوامل موثر در مدریرت ریسک در معاملات فارکس
مدیریت ریسک در معاملات فارکس یکی از مهمترین عوامل برای موفقیت در این بازار است. برخی از عوامل موثر در مدیریت ریسک در معاملات فارکس عبارتند از:
مشخص کردن سرمایه ورودی به بازار
مشخص کردن سرمایه ورودی به بازار از اهمیت بالایی برخوردار است. قبل از ورود به معاملات فارکس، باید مقدار سرمایه ای که می توانید به معاملات اختصاص دهید را مشخص کنید. این مقدار باید به گونهای انتخاب شود که از دست دادن آن برای شما مشکلی ایجاد نکند.
با مازاد سرمایه خود وارد شوید به این معنی که اگر نیاز به پول یا سرمایه در مواقع ضروری داشته باشید از سرمایه فارکسی خود استفاده نکنید و نیازی به ان نداشته باشید.
استفاده از حد سود و زیان در معاملات
برای مدیریت بهتر ریسک از حد سود و حد ضرر استفاده کنید تا سرمایه کلی شما در بازار درگیر نشود. استفاده از حد سود و زیان در معاملات به شما کمک میکند تا از از دست دادن بیش از حد جلوگیری کرده و سود خود را به موقع بگیرید.
معین کردن نسبت سود به ضرر
قبل از ورود به معاملات، می توانید نسبت سود به ضرر خود را مشخص کنید. این نسبت باید به گونه ای باشد که حتی با تعداد معاملات ناموفق، هنوز به سود برسید. به طور معمول، نسبت 1 به 2 یا بیشتر پیشنهاد می شود.
در صورتی که حرفه ای باشید می توانید از نسبت های یک به شش نیز استفاده کنید. به این معنا که به ازای یک ضرر، شش برابر سود دریافت کنید.
اگر قصد آموزش ارز دیجیتال در مشهد و آموزش فارکس در مشهد را دارید، برای اطلاعات بیشتر در مورد دوره های آموزشی به سایت کالج تی بورس مراجعه کنید.
مدیریت حجم معاملات
به صورت معمول معامله گران پیشنهاد می کنند که تنها پنج درصد از کل سرمایه در هر معامله استفاده نمایید. برای حساب هزار دلاری 50 دلار درگیر نمایید. در نتیجه حجم معاملات کنترل داشته باشید و معاملات خود را به نسبت به سرمایه مدیریت کنید.
برخی معاملهگران از حجم معاملات خیلی بزرگ استفاده می کنند که می تواند منجر به ضرر های بزرگ شود.
بررسی انعطاف پذیری بازار
شرایط بازار در طول زمان تغییر می کنند. باید توانایی انعطاف و تطابق با این تغییرات را داشته باشید و در صورت نیاز معاملات خود را تعلیق یا کنسل کنید.
مدیریت احساسات و آموزش
احساسات می توانند تصمیمات شما را تحت تاثیر قرار دهند. باید توانایی مدیریت احساسات خود را توسعه دهید تا در شرایط فشار و استرس هوشیار باقی بمانید.
عملکرد مناسب جهت حفظ سرمایه و کاهش خطر
بروز رسانی اطلاعات تکنیکالی و بنیادی
به روز بودن با اخبار اقتصادی و تحلیلهای بازار به شما کمک میکند تا تصمیمات بهتری بگیرید و تغییرات ناگهانی بازار را پیشبینی کنید. سعی کنید از استراتژی های بروز تری استفاده نمایید که درصد موفقیت بالایی داشته باشد.
عدم عجله برای باز و بسته کردن معامله
همیشه طبق تحلیل خود پیش رفته و پای تحلیل خود بمانید. در صورتی که ضرر کردید، به دنبال نقاط ضعف خود باشید. هیچگاه در معاملات اقتصادی عجله نکنید. به تمام مراحل تحلیلی و برنامهریزی احتیاج دارید.
بازار های اصلی فارکس
بازار فارکس (Forex) یا بازار ارز بینالمللی، یک بازار بینبانکی است که در آن ارزهای مختلف جهان خریداری و فروش میشوند. بازار فارکس به عنوان بزرگترین بازار مالی جهان شناخته میشود و در آن معاملات به صورت 24 ساعته و در سراسر جهان انجام میشود. برخی از بازارهای اصلی فارکس عبارتند از:
جفت ارز ها
بازار ارز اصلی یا بازار فارکس، به عنوان بازار اصلی برای معاملات ارز خارجی شناخته می شود. در این بازار، معاملات بر روی جفت های ارزی مانند EUR/USD، GBP/USD، USD/JPY و غیره انجام می شود.
بازار طلا و فلزات گران بها
در این بازار، معاملات بر روی فلزات گران بها مانند طلا و نقره انجام می شود. این بازار به عنوان یک سبک سرمایهگذاری آتی نیز مورد توجه قرار می گیرد.
بازار سهام و شاخص ها
در این بازار، معاملات بر روی سهام و شاخصهای بورسی انجام می شود. شما می توانید به صورت CFD بر روی شاخص های معروفی مانند S&P 500 یا NASDAQ معامله کنید.
معروف ترین جفت ارز های بازار های مالی
با توجه به حجم معاملات بالا و اهمیت اقتصادی، برخی از معروفترین جفت ارزهای بازارهای مالی عبارتند از:
یورو یو اس دی
این جفت ارز یکی از محبوب ترین جفت های فارکس است و حجم معاملات بالایی دارد. این جفت ارز معمولاً به عنوان یک معیار برای بازارهای جهانی بهرهبرداری میشود.
پوند به دلار
این جفت ارز یک از پرمعاملهترین جفت های فارکس است. تغییرات در قیمت این جفت ارز معمولاً بر تأثیرات اقتصادی و سیاسی بریتانیا تأثیر می گذارد.
دلار به ین ژاپن
این جفت ارز نشاندهنده نسبت بین دلار آمریکا و ین ژاپن است. آن از مهمترین جفتهای ارزی برای تحلیل تأثیرات اقتصادی و جلبکاری دولت ژاپن میباشد.
دلار استرالیا به دلار آمریکا
این جفت ارز مرتبط با اقتصاد استرالیا است و به خصوص تحت تأثیر قیمتهای معدنی مثل طلا و مس قرار دارد.
دلار به فرانک سوییس
این جفت ارز به عنوان یک ارز پنهان و امنیتی شناخته می شود و در زمان های نوسان بازار پنهان کننده داراییها می شود.
بحث امروز ما در مورد مدریرت ریسک در معاملات فارکس و راهنمایی برای حفظ سرمایه و کاهش خطر در بازار های مالی بود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد جزییات دوره های آموزش ارز دیجیتال در مشهد و آموزش فارکس در مشهد به سایت کالج تی بورس مراجعه کنید. امیدواریم این بحث مورد توجه شما قرار گرفته باشد.