به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، سخنگوی صنعت برق گفت: میزان مصرف برق از ابتدای سال جاری تا پایان روز ۱۳ فروردین در کشور حدود چهار درصد رشد داشته و پیشبینی میشود که میزان مصرف برق روند صعودی داشته باشد.
مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به رشد مصرف برق در ایام عید، اظهار کرد: هفته پیشرو بسیار گرم خواهد بود و پیشبینی ما این است که مصرف برق بهطور فزایندهای افزایش پیدا کند، هرچند که دوره گرما طولانی نیست و احتمالاً روند گرما از اواسط هفته کاهشی خواهد شد اما بههرحال پیشبینی میشود طی دو هفته آینده تا پایان فروردین میزان مصرف برق در اوج شبانه به بیش از ۴۲ هزار مگاوات برسد.
وی با بیان اینکه حتی ممکن است میزان مصرف برق به ۴۵ هزار مگاوات هم برسد، گفت: در حال حاضر وضعیت تولید مناسب است و مشکلی برای تأمین برق وجود ندارد، اغلب نیروگاهها در مرحله تعمیرات هستند، برای حدود ۱۰۰ هزار مگاوات از پایان شهریورماه سال گذشته برنامهریزی تعمیرات انجام شده و تا آخر خردادماه این عملیات ادامه خواهد داشت.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه تعمیرات برخی از نیروگاهها تمام شده و برخی دیگر در دست تعمیر هستند، اظهار کرد: در حال حاضر از حدود ۱۰۰ هزار مگاوات حدود ۷۳ درصد از تعمیرات نیروگاهی انجام شده و به ترتیب وارد مدار میشوند، هرچند هنوز عملیات تعمیرات برخی از نیروگاهها باقی مانده است و مجدداً باید برای تعمیر از مدار خارج شوند تا تعمیرات لازم روی آنها انجام شود تا با آمادگی بیشتری وارد پیک تابستان شوند.
رجبی مشهدی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۰ میلیارد کیلووات ساعت برق مصرف شده است، افزود: بیشترین مصرف برق، از ابتدای سال تا روز ۱۳ فروردین در استانهای تهران، فارس و زنجان ثبت شده، رشد مصرف برق در تهران، فارس و زنجان از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۰ درصد بوده و افزایش مصرف برق در استانهایی که تردد بیشتری در آنها انجام شده یا صنعتی هستند، رخ داده، همچنین در استانهای کرمانشاه، سمنان و سیستان و بلوچستان کمترین رشد مصرف برق ثبت شده است.
وی با اشاره به طرحهای توسعهای نیروگاهها گفت: این طرحها نیز بهخوبی پیش میروند و برنامههای افزایش تولید در دستور کار است تا دیگر نیازی به اعمال محدودیتهای جدی در بخشهای مختلف نباشد. ما در حال حاضر تمام تلاشمان را میکنیم تا حداکثر تولید را در تابستان داشته باشیم و تابستان را با محدودیت کمتری پشت سر بگذاریم.