به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، پیام باقری، با اشاره به افزایش ۷ درصدی بها برق بصورت عمومی افزود: این افزایش قیمت طبق قانون هدفمندی یارانهها به صورت سالانه انجام میشود.
وی با بیان اینکه بطور عمومی دولت در بودجه سنواتی خود این میزان درآمد را محاسبه میکند، گفت: طبق قانون هدفمندی یارانهها همه انواع حاملهای انرژی باید در مدت ۵ سال به قیمت واقعی خود برسد که البته عملیاتی نشده است.
دبیر سندیکای برق ادامه داد: بدهیهای وزارت نیرو به فعالان صنعت برق هم اکنون ۲۲ تا ۲۳ هزار میلیارد تومان است که این بدهی در حال افزایش است.
باقری با بیان اینکه هزینه تمام شده برق به ازای هر کیلووات ساعت برای وزارت نیرو بیش از ۱۲۰ تومان و هزینه دریافتی از مردم ۷۰ تومان است، افزود: وزارت نیرو با کمبود منابع و بدهیهای قابل توجهی روبروست که این شرایط مانع از سرمایه گذاریهای جدید و اجرای طرح جدید در صنعت برق است.
وی با اشاره به اینکه این افزایش قیمتها سهم کوچکی در رفع کمبود منابع وزارت نیرو دارد، ادامه داد: در قبض صادر شده از سوی وزارت نیرو مواردی مانند عوارض و آبونمان نیز وجود دارد که این بخشهای نیز طبق قانون سالانه اضافه میشود.
انتهای پیام/