به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، امیر هامونی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات نهادهای واسط مالی که در زنجیره ارزش بازار سرمایه قرار دارند و سهام آنها میتواند در بازار عرضه شوند، اشاره کرد و اظهار داشت: شرکتهایی نظیر کارگزاری، سرمایهگذاری، مشاور سرمایهگذاری، رتبهبندی، سبدگردان، پردازش اطلاعات مالی، تامین سرمایه و شرکتهای مادر یا همان هلدینگها در این دسته قرار میگیرند.
وی با اعلام اینکه این صنعت همواره دارای شرایط معمول و متعادلی در زمینه فعالیتهای خود است، ادامه داد: در واقع محور فعالیتها و خدمات شرکتهایی که در زنجیره ارزش بازار سرمایه قرار دارند دچار رکود و یا رونقی که بنابر چرخههای اقتصادی در سایر صنایع عموما گروههای کالامحور بازار رخ میدهد، نمیشوند و با ورود آنها به بازار میتوانند به عنوان یکی از گزینههای سرمایهگذاری مدنظر سرمایهگذاران قرار بگیرند.
مدیرعامل فرابورس یکی از برنامههای سال جدید بازار سرمایه را برنامهریزی برای ورود این شرکتها به بازار عنوان و خاطر نشان کرد: عطش خریداران و سرمایهگذاران بازار سهام نسبت به سهام بورسها در ماههای اخیر نشان میدهد این گروه نیازمند حضور شرکتهای بیشتر برای مدیریت هرچه بهتر تقاضاست که با استقبال شرکتهای فعال در چرخه نهادهای مالی واسط برای ورود به بازار سرمایه این امر به خوبی محقق خواهد شد.
هامونی با بیان اینکه در این راستا تا کنون چند کارگزاری درخواست پذیرش خود را به فرابورس ایران ارائه کردهاند و درخواست آنها در هیات پذیرش مورد موافقت قرار گرفته است، عنوان کرد: ورود این شرکتها به بازار منوط به طرح این مساله در هیاتمدیره محترم سازمان بورس است و ما منتظریم که هیاتمدیره سازمان در خصوص این راهبرد، انخاذ تصمیم کرده و مصوبه لازم را در این زمینه ابلاغ کند.
به گفته مدیرعامل فرابورس با توجه به رشد و رونق بازار سرمایه در سالهای اخیر، درآمد کارگزاریها به علت بیشتر بودن نرخ کارمزد این شرکتها در مقایسه با بورسها و قابل توجه بودن این رقم، میتواند صنعت کارگزاری را به عنوان یک گروه سودآور مطرح کند.
وی افزود: موضوع ورود شرکتهای کارگزاری به بازار سهام را میتوانیم از کارگزاریهای بخش خصوصی و بانکی آغاز کنیم و بدین ترتیب سرمایهگذارانی که علاقهمند به این صنعت هستند در عرضه اولیه سهام آنها مشارکت کنند.
انتهای پیام/