به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمدحسن متولیزاده پنجشنبه یکم اسفندماه در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، با اشاره به رشد ۱۲۰ درصدی صادرات برق طی تابستان امسال در کشور اظهار کرد: با وجود پیشبینیهای صورت گرفته تابستان امسال خاموشی اتفاق نیفتاد اما با این وجود ۱۲۰ درصد صادرات برق در کشور افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه پوشش برقرسانی در کشور به صددرصد رسیده و روستاهایی با بیش از ۱۰ خانوار بدون برق نیستند، تصریح کرد: از لحاظ کمی و کیفی خدمات قابل توجهی در حوزه برق در کشور ارائه میشود به طوریکه طی بحرانهایی نظیر سیل ابتدای سال و قطعی ارتباط به علت بارش برف در برخی از مناطق کشور نیروهای فعال در حوزه برق پیشتاز در ارائه خدمت بودهاند.
وی افزود: در سیل ابتدای سال وقتی به استان های درگیر سفر میکردیم، تمام مسئولان به حضور به موقع همکاران برق اذعان داشتند و خوشبختانه در برف اخیر گیلان به علت اقدامات به موقع قطعی برق به موقع رفع شد در حالیکه در کشوری مانند کانادا اتفاقی مشابه افتاد و هشت روز بدون برق بودند.
متولی زاده ادامه داد: ۸۵ درصد شبکه برق گیلان تحت تاثیر قرار گرفته بود که اقدامات به موقع مشکل را رفع کرد.
وی با اشاره به اینکه همکاران ما اقتصاد مقاومتی را در اجرای برنامهها مد نظر دارند و اقدامات خوبی صورت میگیرد، اعلام کرد: صنعت برق ایران به خودکفایی کامل رسیده است.
متولی زاده مطرح کرد: با توجه به سیاستهای تشویقی انجام شده مشترکان برق ۳۵۰ میلیارد تومان پاداش دریافت کردند که با اعمال این سیاستهای تشویقی از هزینهکرد ۷۰۰۰ میلیارد تومان جلوگیری شد.
وی در ادامه با قدردانی از تلاش شهیدی، مدیرعامل سابق شرکت نیروی برق استان همدان اظهار کرد: باعث افتخار است که مدیران ما در استان خوب عمل کردهاند و مسئولان استان هم به این امر اشاره دارند. برخی همکاران بعد از سال ها خدمت روزی بازنشسته میشوند و تحمل این روز برای ما سخت است.
وی افزود: امسال هشت مدیرعامل شرکت توانیر بازنشسته شده یا میشود که یکی از آنها مدیرعامل توزیع برق همدان است که ۳۳ سال خدمت کرده و اینک قدردان زحماتش هستیم.
وی بیان کرد: برای سمت مدیرعامل توزیع برق همدان ۱۸ نفر متقاضی بودند و براساس مدل و شاخص های مد نظر ارزیابی صورت گرفت و سرانجام جمشیدی انتخاب شد که امیدواریم موفق باشد.
مدیرعامل شرکت توانیرو با اشاره به وجود ۱۸ هزار کیلومتر شبکه برق در استان که باید به خوبی از آن نگهداری کرد، یادآور شد: همدان هم استانی حادثه خیز است و میطلبد روی اتوماسیون کار شده و روی کنتور پیک بار و کنتور هوشمند کار شود.
مدیرعامل سابق شرکت توزیع نیروی برق استان همدان نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه نیروی برق استان گفت: تا پایان دی ماه امسال ۷۵۰ مشترک برق داشتیم که از طریق ۱۸ هزار کیلومتر شبکه ۲۰ کیلوولت و فشار ضعیف، افزون بر ۱۶ هزار ترانسفورماتور توزیع تامین برق میشد.
محمدمهدی شهیدی بیان کرد: تلفات انرژی در استان ۱۰.۷۵ درصد است که با برنامهریزی انجام شده امیدواریم تا پایان امسال به رقم ۱۰ درصد برسد و البته این امکان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه امسال کمتر از یک درصد افزایش پیک را داشتیم، افزود: سال گذشته این میزان ۶۷۷ مگاوات بود که امسال به ۶۹۶ مگاوات رسید که به همکاری تمام بخشهای صنعت، تولید و انتقال برمیگردد و با توجه به مشارکت جدی که داشتیم، باعث شده سال ۹۸ را بدون خاموشی در کشور پشت سر بگذرانیم.
مدیرعامل سابق شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه امیدواریم بخش فشار ضعیف برق پایان امسال جمعآوری شود، ادامه داد: پیاده سازی طرح جامع GIS صنعت برق استان در این راستا آماده است.
وی با اشاره به اینکه ۳۶۶ نفر نیروی انسانی در صنعت برق استان فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: با کسب مجوزها و با توجه به اینکه ۲۴ نفر نیز امسال بازنشست خواهند شد، افرادی جذب شرکت میشوند.
شهیدی به آموزش مهارت لازم در حوزه شرکت برق اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۲۵ هزار نفر ساعت و امسال ۳۶ هزار نفر ساعت آموزش نیروی انسانی را داشتیم که تحولی در این زمینه رخ داده است.
وی از ۹۸.۵ درصد وصول مطالبات طی سال گذشته خبر داد و بیان کرد: با حذف قبوض کمی دچار چالش شدیم و امسال به 93 درصد رسیده و نسبت به سال گذشته افت داشته است.
مدیرعامل سابق شرکت توزیع نیروی برق استان همدان مصرف برق در بخش خانگی را ۶.۷ درصد عنوان کرد و گفت: عمده مصرف در بخش کشاورزی است و در صنعت این میزان به ۱۲ درصد میرسد.
وی با اشاره به ایجاد ظرفیت ۱۰۰ مگاوات برق در بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تلفات انرژی سیر نزولی داشته که پروژههای مهمی در این راستا در شهرستان ملایر اجرا شد.
شهیدی اظهار کرد: ۳.۵ میلیارد تومان از وجوه اداره شده و ۱.۵ میلیارد تومان هم از اعتبار داخلی در آن هزینه شد که امیدواریم با اقدامات انجام شده میزان تلفات شهرستان ملایر به نرم استانی برسد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ خط بحرانی در حوزه برق داشتیم که امسال به ۱۱ مورد رسیده است، گفت: از سال ۹۲ اقدامات خوبی در بخش برق روستایی انجام شده و به ارزش ۲۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون سرمایهگذاری صورت گرفته است.
مدیرعامل سابق شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه خوشبختانه اقدامات خوبی در اجرای پروژههای در همدان صورت گرفته است، گفت: امسال ۵۲ میلیارد تومان از بخش داخلی سرمایهگذاری انجام شده که امیدواریم تا پایان سال به ۸۰ میلیارد تومان برسد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز ضمن قدردانی از زحمات مدیرعامل سابق شرکت نیروی برق همدان اظهار کرد: وزارت نیرو در حوزه نیروی انسانی بسیار پیشرفته عمل کرده که این آموزش، افزایش راندمان کاری، کم کردن تلفات انرژی و افزایش بهرهوری را به دنبال دارد.
محمودرضا عراقی با بیان اینکه نظام شایسته سالاری در وزارت نیرو حاکم است، گفت:ما انقلاب کردهایم تا نظامی بر پایه مردم سالاری دینی ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی را پیشرو داریم که از مردم میخواهیم پای صندوقهای رای باشند تا پاسخی محکم بر دهان دشمن باشد، ادامه داد: مردم با شرکت در انتخابات در سرنوشت و آینده خود موثر خواهند خواهند بود که امیدوارم با انتخاب فردی اصلح بهترین هارا برای کشور رقم بزنیم.
معاون عمرانی استاندار همدان با اشاره به اینکه صنعت برق و آب استان همدان اقدامات خوبی انجام داده است، گفت: همواره در شاخصهایی همدان در وزارت نیرو جزو بهترینها بوده و تعامل بسیار خوبی بین نیروها در حوزه برق استان وجود دارد.
شیرزاد جمشیدی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان نیز ضمن قدردانی از زحمات مدیر عامل سابق و اعتمادی که مسوولان کشور به وی کردهاند، گفت: قول میدهم با همت و تلاش شبانه روزی برنامهها را رو به جلو ببریم.
امروز طی مراسمی از «محمدمهدی شهیدی» مدیرعامل سابق شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تقدیر به عمل آمد و «شیرزاد جمشیدی» به عنوان مدیرعامل جدید معرفی شد.
انتهای پیام/