به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، سیدجواد احمدی با تاکید بر اینکه شکر در هفته جاری نیز همچون هفته گذشته، در اولویت بازرسیهای سازمان حمایت، تعزیرات و بازرسان اصناف قرار دارد، گفت: بر اساس گزارش رسمی بازرسی ویژه سازمان حمایت، هیچگونه کمبود شکری در بازار گزارش نشده است و توزیع بدون محدودیت و با نرخ مصوب، در حال انجام است؛ به نحوی که ذخایر بسته به نیاز بازار در مبادی عرضه مطمئن از جمله سوپرمارکتها، فروشگاههای زنجیرهای و میادین میوه و تره بار توزیع میشود.
معاون بازرسی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: با توجه به اینکه شکر از ارز وارداتی ۴۲۰۰ تومانی برای واردات استفاده کرده است، نرخ آن نیز مصوب است و همه عرضهکنندگان مکلف هستند که این کالا را با نرخ تعیین شده از سوی دولت، عرضه نمایند.
وی تصریح کرد: کمبودی در بازار شکر گزارش نشده است و ذخایر کالایی حجم بی سابقهای دارد.
احمدی با اشاره به بازدیدی که چهارشنبه هفته گذشته از بنادر محل ذخیره سازی شکر انجام شده است، گفت: ذخیرهسازی به میزان کافی انجام شده و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
به گفته وی، مردم باید از فروشگاههایی خرید کنند که کالا در آنها با نرخ مصوب عرضه میشود و حتماً برچسب قیمت دارد.
وی با بیان اینکه مردم هر گونه کمبود یا افزایش قیمت کالاها را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند گفت: همچنین در قالب اپلیکیشن اعلام قیمت ۱۰۰ قلم کالا نیز امکان ثبت گزارش وجود دارد؛ اما بهترین ناظران در بازار مردم هستند که میتوانند علاوه بر اینکه کالای بدون برچسب قیمت را خریداری نکنند، تخلفات کمبود، عدم عرضه یا گرانفروشی را نیز گزارش نمایند.
بنا به اعلام سازمان حمایت، قیمت مصوب شکر، درب کارخانه ۴،۰۵۰ تومان تعیین شده و هماکنون نیز به روال سابق باید با همین نرخ فروخته شود. بر این اساس، نرخ شکر ۹۰۰ گرمی ۵۴۰۰ تومان، شکر فله یک کیلوگرمی در مبادی توزیع ۴،۷۰۰ تومان و شکر سفید بستهبندی یک کیلویی ۵،۹۰۰ تومان تعیین شده است.
انتهای پیام/