به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، بر اساس این آمار در ۹ ماهه امسال تولید کامیون، کامیون کشنده، اتوبوس، مینیبوس، ون و کمباین به ترتیب ۶۳، ۵۲.۲ و ۵۰.۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته؛ بهطوریکه در این مدت تولید این سه گروه ماشین سنگین به ترتیب ۳۱۹۶، ۱۴۵۶ و ۲۹۴ دستگاه بوده است. این در حالی است که تولید این سه گروه در مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۸۶۴۷، ۳۰۴۸ و ۵۹۹ دستگاه بوده است.
همچنین در ۹ ماهه امسال ۵۲۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع سواری تولید شده که نسبت به تولید ۷۵۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه در مدت مشابه سال گذشته ۲۵.۷ درصد کاهش داشته است.
با این حال تولید وانت و تراکتور در این مدت ۱۶.۵ و ۱۵.۷ درصد افزایش یافته است.
تولید لاستیک خودرو و روغن موتور نیز در این مدت ۲.۱ و ۱۸.۳ درصد نسبت به ۹ ماهه سال گذشته کاهش داشته است.
سموم دفع آبات نباتی و داروی انسانی؛ صدرنشین افزایش تولید کالاهای منتخب صنعتی
این آمارها نشان میدهد که بیشترین افزایش تولید در ۹ ماهه امسال مربوط به سموم دفع آفات نباتی و داروی انسانی است که تولید آنها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۸.۹ و ۲۹.۶ درصد افزایش داشته است. تا پایان آذرماه امسال ۲۷ هزار و ۶۰۰ تن سموم دفع آبات نباتی و ۳۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون عدد داروی انسانی تولید شده است.
در این میان تولید پودر شوینده در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷.۳ درصد افزایش داشته است.
تولید افزایش ۲۰ درصدی ماشینلباسشویی و کولر آبی
همچنین بر اساس آمار منتشر شده از سوی وزارت صمت در ۹ ماهه امسال به ترتیب ۴۸۱ هزار و ۳۰۰ دستگاه ماشین لباسشویی، ۶۳۷ هزار ۷۰۰ دستگاه کولر آبی و ۸۴۸ هزار و ۳۰۰ دستگاه یخچال و فریزر تولید شده که نسبت به تولید این لوازم در مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۲۴.۲، ۲۲.۷ و ۳.۹ درصد افزایش یافته است.
با این وجود در ۹ ماهه امسال ۵۱۳ هزار و ۱۰۰ دستگاه انواع تلویزیون تولید شده که نسبت به تولید ۵۶۲ هزار و ۵۰۰ دستگاهی در مدت مشابه سال گذشته ۸.۸ درصد کاهش داشته است.
آمار تولید کالاهای منتخب صنعتی
انتهای پیام/