به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، در هفته ای که گذشت وزیر کار از پرداخت عیدی بازنشستگان با حقوق بهمن ماه خبر داد و گفت: موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه ۹۹ دیده شده و در صورت همراهی مجلس از سال آینده اجرایی خواهد شد.
آنطور که شریعتمداری گفته خدمات حوزه گردشگری برای رفاه حال بازنشستگان و همچنین سطح پوشش بیمه درمان و تکمیلی آنها بیشتر خواهد شد.
وی توافق نهایی در خصوص رقم دستمزد کارگران را انتهای اسفند ماه ذکر کرد و گفت: تعیین دستمزد کارگران بر اساس حداقلهای زندگی و سبد هزینه معیشت و تورم انتظاری سال ۹۹ خواهد بود ولی باید به گونهای برنامهریزی کنیم که سهم دستمزد در قیمت تمام شده تولید آنقدر بالا نرود که منجر به زیان تولید و افزایش سطح عمومی قیمتها شود و کارگران آسیب ببینند.
وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی همچنین از تشکیل کمیسیونی تحت نظر وزارت امور اقتصادی و دارایی با عضویت همه نهادهای نظارتی کشور خبر داد که کار آن شناسایی مقررات زائد در زمینه کسب و کار و اصلاح یا حذف آنها از طریق مصوبات هیئت وزیران، قوانین حاکم بر فعالیتهای تولیدی و مقررات دستگاههای اجرایی است.
این هفته معاون روابط کار وزیر کار از عملیاتی شدن خدمات سامانه جامع روابط کار تا ۲۲ بهمن ماه خبرداد.
به گفته شاکرمی، اساس کار این سامانه بر شفافیت و سلامت اداری پایه گذاری شده و تمام زیر ساختهای لازم اعم از سخت افزاری و نرم افزاری پس از اخذ مجوزهای قانونی از سازمان مقررات رادیویی، نهاد ریاست جمهوری و هماهنگی با سازمانهای نظارتی کشور فراهم شده است.
کارگران و کارفرمایان برای استفاده از خدمات این سامانه باید ابتدا به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و برای دریافت نام کاربری و رمز عبور اقدام کنند؛پس از آن میتوانند شخصا با ورود به سامانه به نشانی prkar.mcls. gov.ir از تمام خدمات آن استفاده کنند.
نایب رئیس اتاق تعاون ایران بهترین کسب و کار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی را کسب و کارهای نوین و دانش بنیان دانسته و گفته است: هرجا نیروهای انسانی تحصیلکرده و متخصص از انباشت تاریخی و علمی و تخصص زیادی برخوردار باشد بستر خوبی برای توسعه دانش بنیان و دیجیتال به شمار می روند.
به گفته وی به کارگیری نیروهای تحصیلکرده و استقرار آنها در واحدهای کسب و کار دانش بنیان هم به کاهش بیکاری درجامعه کمک میکند و هم زمینه توسعه و شکوفایی بخش تعاون را فراهم می کند.
به دنبال تاسیس بنیاد ملی کارآفرینی درحوزه محتوای دیجیتال و بنیاد ملی توسعه فناوری در حوزه اینترنت اشیا و هوش مصنوعی، بنیاد ملی توسعه فناوریهای فرهنگی با رویکرد حمایت از فعالیتهای اشتغالزا امروز با حضور وزیر کار افتتاح شد و رسما آغاز به کار کرد.
آنطور که معاون اشتغال وزیر کار گفته نقش بنیاد ملی توسعه فناوریهای فرهنگی این نیست که جای استارتآپها را بگیرد و این بنیاد جایگزینی برای استارت آپها و کدنویسی یا تولید اپلیکیشن نیست، بلکه این بنیاد بستر ظهور و بروز اپلیکیشها را فراهم میکند تا بازیگران فعالیتهای فرهنگی خود را به طور خلافانه به نمایش بگذارند و شکوفا شوند.
بر اساس آمارها، بازار صنایع خلاق و فرهنگی در دنیا بین ۲۲۵۰ میلیارد تا ۳۶۰۰ میلیارد دلار و حجم صادرات در این حوزه بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ برآورد شده است در حالی که سهم ایران از صادرات صنایع خلاق و فرهنگی حدود ۴۴۰ میلیون دلار و معادل ۴۰۰۰ میلیارد تومان است و هنوز نتوانستهایم بازار این بخش را به خود اختصاص بدهیم.
دومین دوره "جشنواره کار" دانشگاه علم و صنعت ایران در سه بخش کار و کارآفرینی، پژوهش و برگزاری کارگاههای آموزشی اسفندماه ۱۳۹۸ برگزار میشود.هدف اصلی این جشنواره، ارتباط مستقیم کارفرمایان و کارجویان تعریف شده است و در آن کارجویان میتوانند با مدیران منابع انسانی سازمانهای مختلف به صورت مستقیم ملاقات داشته باشند.
در این جشنواره، شرکتها با حضور در سطح دانشگاه به معرفی خود و فرصتهای شغلی میپردازند و علاوه بر ارتقای برند کارفرمایی، بدون واسطه با کارجویان مصاحبه کرده و رزومههای فنی و شخصیتی آنها را دریافت میکنند.
انتهای پیام/