به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، مهناز امامدادی اظهار کرد: مشاغل خانگی یکی از بهترین راهکارهای ایجاد اشتغال برای جویندگان کار به شمار میرود و همه کشورها از این فرصت به نحو شایسته استفاده کردهاند.
وی ادامه داد: در راستای ایجاد و حمایت از مشاغل خانگی، توسعه رشتههای نوین را در دستور کار قرار داده و تلاش کردیم در حوزه مشاغل خانگی نگاه جدیدی به رشتههای قدیمی و توسعه رشتههای جدیدتر داشته باشیم.
امامدادی از صدور بیش از ۲۴۰ هزار مجوز مشاغل خانگی طی سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ و پرداخت تسهیلات به ۱۲۳ هزار نفر خبر داد.
به گفته رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، ۸۲ درصد متقاضیان وام اشتغال خانگی زنان هستند که ۴۷ درصد آنها را زنان سرپرست خانواده تشکیل میدهند.
وی با اشاره به اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، شناسایی ظرفیتها و مزیتهای این حوزه، توانمندسازی فعالان مشاغل خانگی و اتصال به بازار کار است.این طرح از طریق هدایت و مشاوره و استعدادیابی موجب توانمندسازی متقاضیان مشاغل خانگی میشود.
امامدادی تصریح کرد:با توجه به آسیب شناسی که در حوزه مشاغل خانگی طی سالهای گذشته صورت گرفته، سیاست وزارت کار به سمت و سوی اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در کشور معطوف شده است.
وی استاندارد سازی در حوزه مشاغل خانگی به منظور ارزیابی محصولات،نظارت میدانی بر طرحها، ساماندهی و ارزیابی مستمر،توسعه بازارهای فروش محصولات خانگی و برگزاری حدود ۸۰۰ بازار را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه و حمایت از مشاغل خانگی عنوان کرد.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های اشتغال حمایتی ذیل برنامه اشتغال فراگیر است که اجرای آن با نقش آفرینی سازمان جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد واسط و تسهیلگر با هدف توانمندسازی و اتصال متقاضیان مشاغل خانگی به بازار فروش محصولات، در استانهای ایلام، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری و لرستان به اجرا در آمده است.
انتهای پیام/