Performancing Metrics

رد آلودگی شیر در مجلس | اتاق خبر
کد خبر: 437482
تاریخ انتشار: 30 دی 1398 - 15:41
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه موضوع آلودگی شیر در کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی و رد شده است، گفت: ما به حدود ۲۸ کشور دنیا لبنیات صادر می کنیم.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، سید احمد مقدسی در واکنش به مطرح شدن مباحثی مبنی بر آلودگی شیر تولیدی کشور، اظهارداشت: کمیسیون کشاورزی مجلس دیروز در این زمینه جلسه‌ای داشت و با توضیحات و مستنداتی که مسئولان مربوطه ارائه کرده‌اند، این مساله تکذیب شد.

وی اضافه کرد: طبق اعلام مسئولان وزارت جهاد و وزارت بهداشت حد مجاز آفلاتوکسین در شیر بر اساس استانداردها در ایران ۵۰ نانوگرم در لیتر است که در شیرهای مصرفی کشورمان به هیچ عنوان از این حد مجاز عدول نشده است و در همه آزمایش‌ها، این رقم پایین‌تر از حد مجاز بوده است.

مقدسی تصریح کرد: ما به حدود ۲۸ کشور دنیا از جمله روسیه و کشورهای اروپایی صادرات داریم و در صورتی که چنین مسأله‌ای صحت داشت قادر نبودیم این حجم صادرات داشته باشیم.

قیمت دام زنده سنگین به کیلویی ۲۳ هزارتومان رسید

رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی گاوداران کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش ۲ هزارتومانی قیمت دام زنده سنگین طی یک هفته اخیر افزود: قیمت گوساله نر در ادامه روند کاهشی خود به کیلویی ۲۳ هزارتومان رسیده است.

وی با بیان اینکه تقاضایی برای دام زنده در کشور وجود ندارد، از سیاست‌های وزارت صمت در این مورد انتقاد کرد و گفت: متأسفانه مسئولان به این مساله اولویت نمی‌دهند و در جهت رفع آن قدمی بر نمی‌دارند.

مقدسی با اشاره به واردات گسترده گوشت قرمز به کشور، افزود: متأسفانه دادن اطلاعات غلط به منابع بالادستی مبنی بر کمبود شدید دام و گوشت در کشور منجر به واردات گسترده شده است و درحال حاضر حتی اگر دولت بخواهد برای کمک به دامداران خرید تضمینی را آغاز کند نه پول آن را دارد و نه انباری برای ذخیره چرا که تمام انبارها انباشته از گوشت‌های وارداتی است.

وی با بیان اینکه وزن استاندارد گوساله آماده کشتار باید حدود ۵۰۰ کیلوگرم باشد، افزود: هم اکنون وزن این دام‌ها به بالای ۶۰۰ کیلوگرم رسیده و مساله اینجاست که وقتی از یک مقدار مشخص وزن بالاتر می‌رود با انباشت چربی در بدن دام مواجه می‌شویم و کیفیت گوشت کاهش می‌یابد.

مقدسی با اشاره به اینکه ادامه این وضعیت می‌تواند منجر به یک بحران اقتصادی در بخش شود، گفت: با توجه به واردات گسترده‌ای که صورت گرفته حتی اگر تا یکسال آینده واردات گوشت محدود شود بازار به تعادل نخواهد رسید.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید