به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی سندیکای صنعت برق درباره علت کند و متوقف شدن عرضه برق در بورس انرژی گفت: فروش برق در بورس از سال ۹۴ اختیاری است و مصرف کنندگان می توانند برق مورد نیاز خود را از محل بورس خریداری کنند. اما به طور کل فعالیت تولیدکنندگان در بورس انرژی را می توان خوب ارزیابی کرد. مشتریانی که مصرف برق آنها بیش از ۵ مگاوات است می توانند برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کنند.
وی ادامه داد: ۵۷ درصد برق تولیدی غیردولتی می تواند در بورس انرژی عرضه شود و متقاضیان آن را خریداری کنند. آمار نشان می دهد خرید برق در بورس انرژی در شهریور ماه سال جاری نسبت به مرداد ماه امسال حدود ۲.۵ برابر شده است که امیدواریم این حجم افزایش یابد.
رجبی مشهدی افزود: نیروگاه ها می توانند برای تامین نقدینگی مورد نیاز خود، برق تولیدی خود را در بورس عرضه کنند به این ترتیب با شکل گرفتن عرضه و تقاضا در بورس انرژی، قیمت برق نیز حقیقی می شود.
سخنگوی صنعت برق درباره تعیین سقف قیمت در بورس انرژی توضیح داد: این سقف قیمت بر عهده عرضه کنندگان است. می توانند نرخ پایه برق عرضه شده را کاهش دهند. البته ما این امکان را فراهم کردیم تا مصرف کنندگان با برق مصرفی کمتر از ۵ مگاوات نیز بتوانند از بورس خرید کنند.
وی با بیان اینکه در حال تدوین یک دستور العمل برای یارانه های متقاطع هستیم، اظهار داشت: بر اساس این دستور العمل مصرف کنندگان مختلف که تعرفه برق متفاوتی دارند می توانند مازد مصرف برق خود را در بورس انرژی عرضه کنند.
انتهای پیام/