به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، یدالله صادقی در نشست خبری درباره جدیدترین وضعیت نرخ نان، اظهار کرد: با احتساب آرد یارانهای، نان بربری با وزن چانه ۵۱۰ گرمی به قیمت ۱۰۰۰، سنگک با وزن چانه ۵۶۰ گرم معادل ۱۲۰۰، تافتون با وزن چانه ۲۳۰ گرم به بهای ۵۵۰ و نان لواش با وزن چانه ۱۴۰ گرم، به قیمت ۳۰۰ تومان عرضه خواهد شد.
وی درباره نرخ انواع نان در نانواییهای آزادپز، افزود: بربری با وزن چانه ۵۸۰ گرم معادل ۱۵۰۰، سنگک با وزن چانه ۶۵۰ گرمی به قیمت ۱۸۰۰، تافتون با وزن ۲۸۰ گرم به بهای ۸۵۰ و لواش با ۱۷۰ گرم وزن چانه، معادل ۴۵۰ تومان عرضه میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در ادامه با بیان اینکه شهرستان ری و شمیرانات از این قیمتها مستثنی هستند، قیمت انواع نان براساس آرد یارانهای در شهرستانهای استان تهران را، به ترتیب بربری با وزن چانه ۵۵۰ گرم به قیمت ۱۰۰۰ تومان، سنگک با وزن چانه ۵۶۰ گرم به بهای ۱۱۰۰، تافتون با وزن چانه ۲۳۰ گرم معادل ۵۰۰ و نان لواش با وزن چانه ۱۵۰ گرم، ۳۰۰ تومان اعلام کرد.
وی درباره قیمت انواع نان آزادپز، گفت: بربری با وزن چانه ۵۸۰ گرم به قیمت ۱۳۰۰، سنگک با وزن چانه ۶۵۰ گرمی ۱۶۰۰، تافتون با وزن ۲۸۰ گرم ۸۰۰ و نان لواش با وزن چانه ۱۷۰ گرم معادل ۴۰۰ تومان عرضه خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افزایش نظارت بر نانواییها، ادامه داد: تعداد بازرسی از واحدهای تولیدکننده آرد و نان در نیمه اول سال ۹۷ معادل ۸ هزار و ۲۶۰ مورد بوده و در نیمه اول امسال، تعداد بازرسیها معادل ۸ هزار و ۸۳۶ مورد اعلام شده است.
وی درباره تعداد تخلفات در حوزه نان و ارزش ریالی آنها، اضافه کرد: معادل ۲ هزار و ۲۶۷ مورد تخلف در سال قبل و ۳ هزار و ۲۱۱ مورد در نیمه اول امسال اعلام شده است که ارزش ریالی تخلفات سال قبل معادل ۴۰۰ میلیارد تومان و امسال معادل ۶۴۰ میلیارد تومان بوده و با رشد ۵۸ درصدی ارزش ریالی تخلفات مواجه هستیم.
۹ هزار و ۴۶۳ مورد شکایت در حوزه خودرو
صادقی با اشاره به ۹ هزار و ۴۶۳ مورد شکایت در حوزه خودرو، گفت: معادل۴ هزار و ۹۴۷ مورد از شکایات حوزه خودرو مربوط به تاخیر در تحویل، هزار و ۶۳۹ مورد مربوط به افزایش قیمت خودرو، هزار و ۳۲۰ مورد شکایت درباره کیفیت خودرو، عدم ارائه گارانتی ۸۸۰ مورد و ۱۶۵ مورد شکایت درباره عملکرد بد نمایندگی و عدم پرداخت سود مشارکت با ۲۹۱ مورد، تعداد شکایتهای مربوط به حوزه خودرو است.
وی با بیان اینکه حداکثر یک چهارم از جوازهای تاسیس صادر شده در هر سال امکان تبدیل به کارخانه و واحد تولیدی را دارند، بیان کرد: برای تاسیس در حوزه معادن در شش ماهه نخست سال ۹۷ معادل ۳۶۱ مورد صدور جواز تاسیس داشتهایم و در شش ماهه نخست سال ۹۸ معادل ۴۲۷ مورد، صدور جواز تاسیس داشتهایم که به نسبت سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.
کمک کردن ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در اشتغالزایی ۵۸ هزار نفر
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران ادامه داد: معادل ۵۰ درصد از پروندههای بررسی شده در این ستاد مربوط به تامین مالی و بنگاههای اقتصادی، ۲۰ درصد مربوط به سازمان امور مالیاتی، ۲۰ درصد مربوط به سازمان تامین اجتماعی و ۱۰ درصد مربوط به امورات متفرقه است که در نهایت این ستاد به پایداری اشتغال ۵۸ هزار نفر کمک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در زمینه معادن تهران، بیشتر در تولید مصالح ساختمانی فعال هستیم، گفت: به دلیل مسائل زیست محیطی در زمینه صدور پروانه بهرهبرداری معادن تهران محدودیت داریم.
اشتغال ۴۰۶ نفر در حوزه معادن
صادقی افزود: معادل ۲۴ مورد پروانه تاسیس معادن در نیمه اول سال ۹۸ داشتهایم که به نسبت سال گذشته ۲۳ درصد رشد داشته است و در حوزه معدن حدود ۴۰۶ نفر اشتغال داشتهایم.
وی ادامه داد: در زمینه بازرسی در شش ماهه اول سال ۹۷ معادل ۱۰۸ هزار مورد بازرسی و در نیمه اول سال ۹۸ معادل ۳۳۰ هزار و ۲۹۳ مورد بازرسی انجام دادهایم و ارزش ریالی تخلفات در شش ماهه نخست سال ۹۷ معادل ۱۲۴ میلیارد تومان و در سال ۹۸ معادل ۲۴۶ میلیارد تومان گزارش شده است.
صادقی با بیان اینکه بیشتر کشفیات کالاهای قاچاق مربوط به حوزههای پوشاک، کود شیمایی، لوزم خانگی و تجهیزات پزشکی بوده است، افزود: معادل ۲۶ هزار و ۹۱ مورد در سال قبل و ۲۶ هزار و ۹۱ مورد در سال ۹۸ کشف قاچاق داشتهایم که ۲۸ درصد در این زمینه رشد داشتهایم.
این مقام مسئول اضافه کرد: ارزش ریالی تخلفات قاچاق کالا در سال ۹۷ معادل ۱۰۸ میلیارد ریال و در سال ۹۸ معادل۱۳۰ میلیارد ریال بوده است که ۲۰ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است.
انتهای پیام/