Performancing Metrics

مشاور ظریف: با فرانسه بر سر مقدار معین یا برنامه مشخصی توافق نشده است | اتاق خبر
کد خبر: 432074
تاریخ انتشار: 13 شهریور 1398 - 21:27
با اشاره به گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای
مشاور وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به برخی شایعه‌های منتشر شده درخصوص توافقات ایران و فرانسه، تصریح کرد که دو کشور تا بدین لحظه به توافق جامعی دست نیافته‌اند.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، بهزاد صابری، مشاور ظریف روز چهارشنبه در توییتی نوشت: تحلیل‌های متناقض زیادی در رسانه در رابطه با مذاکرات ایران و فرانسه منتشر شده است. در مذاکرات ایران و فرانسه، سناریوهای متعددی بررسی شد. ایران خطوط قرمز خود را مشخص کرد. بر روی مقدار معین و یا برنامه‌ای قطعی توافق نشده و فرانسه نیز باید این مسئله را با دیگران مطرح کند.

وی در توییت دیگری افزود: تا زمانی که مذاکرات نتیجه‌ای در برنداشته باشد، ایران به گام‌های خود در خصوص کاهش برخی از تعهدات هسته‌ای خود در راستای حقوق ذکر شده در بند 36 برجام ادامه خواهد داد. دیپلماسی سازنده و مقاومت مستحکم ادامه می‌یابد. خواهیم دید که چه اتفاقی در آینده روی خواهد داد.

برخی منابع غربی اطلاع داده‌اند که فرانسه برای پایبند ماندن ایران به تعهدات برجامی خود، می‌خواهد موضع آمریکا نسبت به طرح ایجاد یک خط اعتباری به ارزش 15 میلیلارد دلار تا پایان سال جاری به تهران را بررسی کند.

روز دوشنبه، هیئت بلندپایه‌ای از ایران با حضور مقامات حوزه نفت و دارایی برای مذاکرات به فرانسه سفر کرده بودند.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید