به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، برنامهریزیهای انجام شده حاکی از آن است که تا افق ۱۴۰۳ تمام تجهیزات قدیمی تهران باید بهسازی و برای انجام این هدف باید هر سال ۱۵ تا ۲۰ درصد تجهیزات نوسازی شوند. پیش از این اعلام شده بود برای توسعه و بهینهسازی ۳۰ درصد از شبکههای فرسوده برق تهران در افق ۱۴۰۴ نیاز به ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه است.
در این راستا، غلامرضا خوش خلق - مدیرعامل برق منطقهای تهران - با بیان اینکه ۲۵درصد از مشترکین کل کشور در حیطه عملیات برق تهران (پایتخت، قم و البرز) هستند، اظهار کرد: با توجه به میزان رشدی که در شبکه وجود دارد، معمولا برنامههای طولانی مدت ۱۰ ساله را برای تامین برق پیشبینی میکنیم. در این راستا تا افق ۱۴۰۳ میانگین رشد حدود پنج درصد پیشبینی شده است و برنامهریزیهایی که انجام میدهیم و پروژههایی که اجرا میکنیم نیز در همین راستاست.
نیاز نوسازی شبکه برق تهران به بیش از ۳۴ هزار میلیارد تومان
وی با اشاره به قدمت تجهیزات برقی تهران گفت: قدمت تجهیزات برقی استان تهران بالاست و حدود ۵۰ درصد از تاسیسات عمری بیش از ۳۰ سال دارند. به همین دلیل باید به روز شوند تا با چالش مواجه نشویم. در این راستا، توجه به شرایط قیمتها حدود ۳۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای به روزرسانی تجهیزات و تاسیسات تا افق ۱۴۰۳ پیشبینی شده است که عمدتا از منابع داخلی یا فاینانس تامین خواهد شد.
مدیرعامل برق منطقهای تهران با اشاره به تامین برق استانهای تهران، قم و البرز در پیک تابستان امسال گفت: بر اساس پیشبینیهای صورت گرفته، تابستان امسال با ۱۱ هزار مگاوات پیک مصرف توانستیم کلیه نیازهای مشترکین را برطرف کنیم.
انتهای پیام/