Performancing Metrics

انجام ۱۸ هزار پرواز داخلی در تعطیلات نوروزی | اتاق خبر
کد خبر: 424943
تاریخ انتشار: 11 فروردین 1398 - 22:33
سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد؛
سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: از ۲۵ اسفند پارسال تا ۱۰ فروردین بیش از ۱۸ هزار پرواز در فرودگاه‌های کشور انجام شده است.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، رضا جعفرزاده اظهار داشت: قبل از آغاز تعطیلات نوروزی، بیش از ۱۴۰ هواپیما و ۲۲ هزار صندلی پرواز برای ایام نوروز آماده کرده ایم که با کمک شرکت‌های هواپیمایی و بخش‌های تخصصی جابجایی مسافران نوروزی در حال انجام است.

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: از ۲۵ اسفند ۹۷ تا ۱۰ فروردین ۹۸ بیش از ۱۸ هزار نشست و برخاست در فرودگاه‌های کشور انجام شده است و بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به مقاصد زیارتی و سیاحتی پرواز داشته اند.

وی ادامه داد: فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) بیشترین پروازهای خارجی و فرودگاه مهرآباد با بیش از ۵۰۰ هزار جا به جایی بیشترین پرواز داخلی را داشته اند. فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد نیز پس از این دو فرودگاه بیشترین جابجایی‌ها را داشته است.

جعفرزاده گفت: مسافران بلیت‌های خود را از منابع معتبر خریداری و برای مشاهده آن به پایگاه اطلاع رسانی هواپیمایی کشوری به نشانی www.cao.ir مراجعه کنند.

وی افزود: مسافران بلیت‌های خود را بر اساس دامنه نرخ‌های اعلام شده بر روی پایگاه اطلاع رسانی انجمن شرکت‌های هواپیمایی خریداری کنند.

وی ادامه داد: سامانه اصالت سنجی بلیت را نیز طراحی کرده ایم تا به دلیل وجود برخی واسطه‌ها، شرکت‌های هواپیمایی صندلی پرواز در نظر گرفته باشند.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید