به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، علی لاریجانی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه شورای مدیریت بحران استان قم اظهار داشت: سخنان مقام معظم رهبری در خصوص رونق تولید نیاز به اهتمام همه جانبه دارد و تنها مختص وزارت صمت و یا جهاد کشاورزی نیست و همه بخشها باید احساس مسؤلیت کنند.
وی با بیان اینکه فشارهای اقتصادی دشمن برای این است که نابسامانی در تولید و اشتغال کشور ما ایجاد کنند افزود: رونق تولید امری ضروری برای کشور است و لذا لازم است تا توصیههای رهبری در این خصوص در دستور کار مدیران قرار گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه لازم است جلساتی تشکیل شود و بخشهای مختلف برنامههای خود را برای این منظور اعلام کنند گفت: نباید بگذاریم تا توقفی در بخشهای تولیدی ایجاد شود و مراقبت کنیم تا لطمهای به تولید وارد نشود.
وی با تأکید بر اینکه زمینه و سرمایه گذاری جدید باید فراهم شود عنوان کرد: بعضی ضوابطی که ادارات ما در نظر میگیرند ضوابط سختگیرانه ای است که باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
لاریجانی به اهمیت دولت الکترونیک اشاره کرد و ادامه داد: قم به صورت پایلوت این را انجام دهد و دستگاهها به هم وصل شوند و از کاغذ بازیهای بیهوده رها شوند.
وی مطرح کرد: دستگاهها باید تدابیری بیندیشند که کدام بخشنامهها را میتوانند حذف کنند و مردم را به سرمایه گذاری علاقه مند و سرمایه گذاری را روان کنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در مجلس نیز قوانینی برای تسهیل فضای کسب و کار تصویب شده است که اگر خوب اجرا شود میتواند در رونق تولید مؤثر باشد، همچنین قوانین را امسال مرور خواهیم کرد تا برخی مواردی که میشود را برای رونق بیشتر تولید حذف کنیم.
وی بیان کرد: رسانهها به کارآفرینی خیلی بها دهند و افراد موفق در کار آفرینی را به مردم معرفی کنند.
لاریجانی تصریح کرد: فضای کار و تلاش باید در کشور عمده شود تا شرایط تغییر کند، ظرفیت زیادی در کشور داریم و باید ظرفیتهای درونی را فعال کنیم و همه جهتها به سمت رونق تولید برود تا سال پر رونقی داشته باشیم.
بی دقتی وعدم اطلاع رسانی به موقع مسئولین در سیل شیراز
لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: بارندگی برای کشور خیر و برکت است اما باید آمادگی داشته باشیم تا در صورت شدت گرفتن آن آسیبی به کشور وارد نشود.
وی گفت: سازمان هواشناسی گزارشهای دقیقی برای استان قم و دیگر استانها از ابتدای سال ارائه کرد و هشدارهای به موقعی را نیز صادر نمود که اگر دیگر دستگاهها همچون هواشناسی عمل میکردند خسارتها در سیل اخیر به حداقل میرسید.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اگر در سیل شیراز دقتهای لازم میشد، شاهد چنین حادثهای نبودیم، باید اطلاع رسانی دقیقی به مسافرین در شیراز صورت میگرفت و مردم راهنمایی میشدند.
وی ادامه داد: در سیل گلستان نیز مواردی همچون عدم لایروبی و ساخت و ساز بدون ضابطه برای مردم مشکلاتی را ایجاد کرد که اگر قبلاً به آنها توجه میشد شدت خسارات کمتر از اینها بود.
اطلاع رسانی خوب مسئولین قم برای وقوع احتمالی سیل
لاریجانی با بیان اینکه بارندگیها هنوز در برخی نقاط کشور ادامه دارد گفت: اطلاع رسانی در زمینه احتمال وقوع سیلاب در استان قم خوب بود و این اطلاع رسانی موجب شد که مردم در مسیر رودخانه قمرود قرار نگیرند.
وی بیان کرد: تجربه سیل سال ۸۸ امروز برای مسئولین قم بسیار مفید واقع شده است و برگزاری جلسات در خصوص آن سیل موجب شد که اقداماتی برای عدم غافلگیری در هنگام وقوع سیل صورت گرفت و طرحهای آبخیزداری موجب شد که رودخانه قمرود با شتاب پر نشود و مشکلی را ایجاد نکند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با وجود اینکه خط راه آهن در حادثه سیل گلستان مشکلاتی به وجود آورد افزود: باید در خصوص خط راه آهن در شهر قم بررسی صورت بگیرد تا اگر مشکلی به وجود میآورد تمهیدی برای آن اندیشیده شود.
لاریجانی آبخیزداری را مساله مهمی برای کنترل سیلابها دانست و تصریح کرد: در مجلس شورای اسلامی از طرحهای آبخیزداری حمایت میکنیم.
وی بیان کرد: لازم است پس از این بارندگیها با تشکیل جلساتی به ارزیابی و بررسی نقاط ضعف پرداخته شود و راهکارها برای رفع آن ارائه شود.
انتهای پیام/