سید صالحی در گفتگو با «اتاق نیوز» در خصوص اتاق تهران و فعالیت آن در این دوره گفت: مجموعه اتاق هشتم خوب بود و در این دوره دیدگاه نو و نیروهای جدید وارد اتاق شد، دیدگاه های جدید نسبت به دیدگاه های سنتی توانست در این دوره به اتاق راه یابد ولی اتاق هشتم در خصوص بحث حاکمیت دولت بر اقتصاد نتوانست کاری کند و بر تصمیمات دولت تاثیری بگذارد .
وی تاکید کرد : ولی اتاق در این دوره نسبت به دوره های قبلی نوگرایی داشت و جوان ترها به اتاق راه یافتند، همچنین انتشار نشریه آیندهنگر که درزمینه ارتباط هرچه بیشتر با اعضا انتشار می یافت، تحولی در عرصه مطبوعات به نظر بود و دراین دوره شاهد رویکردهای مترقی بودیم .
سید صالحی در خصوص دوره نهم گفت: اگرهیات نمایندگان منتخب در این دروه بتوانند یک مقدار تسهیل کننده ورود بخش های اقتصادی برای گرفتن کارت بازرگانی باشند فارغ از اینکه ممکن است در این میان برخی سواستفاده هایی کنند، می تواند اقدام خوبی برای این دوره باشد زیرا اکنون ورود اعضای جدید و گرفتن کارت بازرگانی بسیار سخت شده و نیاز است هزینه ها را برای کسانی که علاقمند به عضویت در این تشکل هستند، کم کنند .
کاندیدای انتخابات اتاق بازرگانی تهران در خصوص هزینه های تمدید کارت بازرگانی تصریح کرد: همچنین نیاز است این هزینه ها را برای اعضا کاهش دهند و ملاک دریافت هزینه براساس میزان فروش شرکت ها اعم از حقیقی و حقوقی را تغییر و با مقرر کردن حق عضویت ثابت، ملاک افزایش این هزینه ها را به نسبت سال های عضویت افراد و افزایش آن به صورت پلکانی در هر سال قرار دهند .
سید صالحی افزود: همچنین اگر پیشنهاداتی به سمت دولت و مجلس می رود و می خواهند تصمیماتی در حیطه اقتصادی کشور اتخاذ کنند که تاثیر گذار بر فعالیت بخش خصوصی است حتما تایید اتاق بازرگانی را در این زمینه ها اخذ کنند .
این فعال اقتصادی در پایان خاطر نشان ساخت: با ائتلافی در انتخابات همراهی نمیکنم و به صورت مستقل حضور دارم با وجود اینکه می دانم شانس انتخابم کم است و رای نمی آورم .