به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، اگر بخواهیم فناوری بلاک چین را تعریف کنیم، باید بگوییم که بلاک چین نوع جدید و خاصی از شبکه اینترنتی است که در آن اطلاعات مختلف به صورت بلوکهای هم شکل طبقهبندی میشوند.
اگر واضح تر بخواهیم تفاوت اصلی و عمده این نوع خاص از شبکه بهم پیوسته را با شبکه اینترنت عادی عنوان کنیم، باید به نحوه ذخیرهسازی اطلاعات اشاره کرد. این بدان معناست که اطلاعات رد و بدل شده در شبکه اینترنت عادی به صورت متمرکز در یک سرور اصلی ذخیره میشوند که توسط هکرها و نهادهای ذیربط قابل دسترسی و ردیابی هستند این در حالی است که اطلاعات منتقل شده در شبکه بلاکچین امکان دسترسی، نفوذ و ردیابی را به هیچ نهاد و یا فرد حقیقی و حقوقی نمیدهند.
در واقع به زبان ساده میتوان این چنین بیان کرد که بلاکچین یک پایگاه توزیع داده مبتنی بر اجتماع میلیونها نقطه اشتراک است که به صورت هم زمان داده هایی در آن ثبت و اصلاح می شود که میتوان با بهره گیری از این پلتفرم باز، آزاد و در عین حال پیچیده، به تبادلات مالی، علمی و اطلاعاتی پرداخت که از مهمترین فناوریهای مبتنی بر پلتفرم بلاکچین میتوان به ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده همچون بیت کوین اشاره کرد.
در حقیقت بلاک چین یکی از آن دسته از فناوریهای جدیدی است که میتواند سیستم تبادل پول در جهان را متحول کند که البته کاربرد و نحوه عملکرد بسیار پیچیده و متفاوتی دارد که از حوصله این گزارش خارج است.
اما ویلیام موگیر، کارشناس فعال در حوزه فناوری بلاک چین در خصوص کاربردهای آن میگوید بلاکچین علاوه بر کاربردهایی که در نظام اقتصادی و تبادلات مالی دارد، در واقع یک سیستم جدید برای نگهداری اطلاعات و فایلهای مورد نیاز کاربران نیز به شمار می رود بدین ترتیب که کاربران در سیستمهای کنونی برای انتقال اطلاعات و فایلهای خود باید از یک دستگاه الکترونیکی متصل به اینترنت دادههای خود را آپلود و بارگذاری کرده تا بتوانند آن را برای مخاطبان موردنظر خود ارسال کرده و آنها نیز بتوانند به آن دسترسی پیدا کنند.
البته کارشناسان فعال در این حوزه بر این باورند که فناوری بلاکچین از پتانسیلها و قابلیتهای بسیار زیاد و متعددی برخوردار است که میتواند در صنایع و سیستمهای مختلف بانکی، مالیاتی، بیمه، دانشگاهی و غیره به کار برده شده و تحولات عظیمی را در آنها ایجاد کند.
بنابراین، چهار کنفرانس و رویدادی که با محوریت فناوری بلاک چین در جهان در چندماه آینده برگزار میشود، در فهرستی که در وب سایت CryptoGlobe آمده، در زیر ذکر شده است که کارشناسان به علاقمندان و فعالان این حوزه توصیه کردهاند که آنها را از دست ندهند.
۱. کنفرانس بلاک چین ۳۰ تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۹ میلادی در شهر توکیوی ژاپن
۲. کنفرانس consensus در تاریخ ۱۳ تا ۱۵ ماه مه ۲۰۱۹ میلادی در شهر نیویورک ایالات متحده آمریکا
۳. کنفرانس DC blockchain summit در تاریخ ۶ تا ۷ ماه مارس ۲۰۱۹ میلادی در شهر واشنگتن ایالات متحده آمریکا
۴. کنفرانس Blockchain Summit London در تاریخ ۲۵ تا ۲۶ ماه ژوئن ۲۰۱۹ میلادی در لندن انگلستان
انتهای پیام/