به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، در مراسم گرامی داشت هفته حمل و نقل، ۱۹ قرارداد و یادداشت تفاهم سرمایه گذاری با بخش خصوصی به ارزش ۱۸ هزار میلیارد ریال در تهران امضا شد.
در قالب این ۱۹ تفاهمنامه و قرارداد در مجموع ۸۷ میلیارد تومان در بندر شهید رجایی، ۷۱۷ میلیارد تومان در بندر امام خمینی به منظور ایجاد تاسیسات تولیدی و ارزش افزوده ای، ۳۳۵ میلیارد تومان در بندر انزلی در بخش پایانه های صادراتی، مراکز تعمیرات و سوخت کشتی و مخازن روغن خوراکی، ۱۰۳ میلیارد تومان در بندر بوشهر برای احداث سردخانه و تاسیسات جمع آوری مواد زائد نفتی، ۱۰۰ میلیارد تومان در بندر امیر آباد، ۳۳۲ میلیارد تومان در بندر چابهار و ۷۰ میلیارد تومان در بندر نوشهر توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری خواهد شد.
سیاست سازمان بنادر و دریانوردی این است که به استثنای زیر بناها که بخش حاکمیتی محسوب می شود، ایجاد روبناها و تجهیزات را از طریق جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام دهد و پروژه های توسعه ای این سازمان با هدف ارتقای ظرفیت عملیاتی بنادر کشور به امضا می رسد.
انتهای پیام/