به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، مسعود عزیزی با اشاره به تاثیر مثبت انجام این کار، اظهار کرد: بهطور متوسط در هر یک از ماههای خرداد، تیر و مرداد ۱۰ درصد کاهش مصرف نسبت به مشابه سال گذشته اتفاق افتاد.
وی با تاکید بر اینکه این کار میتواند تاثیر بسیاری بر میزان مصرف برق کشور داشته باشد، تصریح کرد: برای سال آینده نیز چنین برنامهای را در نظر داریم که پس از تایید استانداری و هیات دولت، ابلاغ خواهد شد.
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع برق تهران افزود: علاوه بر این مساله دولت برای مشترکان پرمصرف نیز برنامههای افزایش تعرفه را در نظر دارد که احتمالا تا ماههای آینده اعلام میشود.
به گفته عزیزی انجام چنین اقداماتی میتواند در مدیریت مصرف برق بسیار تاثیرگذار باشد، علاوه بر این میتوانیم با اجرای درست این برنامهها از خاموشی کشور جلوگیری کنیم.
براساس مصوبه هیئت وزیران، موضوع مجوز تنظیم ساعت کار دستگاههای دولتی، ادارات، بانکها، شهرداریها و سایر موسسات عمومی غیردولتی هم با توجه به تداوم شرایط خاص جوی و ضرورت صرفهجویی و مدیریت مصرف برق، تصمیم دیگری بود که طبق آن، ساعت کار ادارات به استثناء مراکز خدماترسان تا پایان تیرماه سال جاری از ساعت ۶ شروع و ساعت ۱۴ پایان یافت. همچنین مسوولان دستگاههای اجرایی، سازمانها و نهادهای مستقر در استان تهران ضمن نظارت و تلاش جدی درباره کاهش مصرف انرژی دستگاه مربوطه، موظف شدند تا سیستمهای سرمایش خود را در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد تنظیم و حداکثر تا ساعت ۱۳.۳۰ خاموش کنند.
انتهای پیام/