Performancing Metrics

حفظ تولید کنونی مقدم بر طرح های توسعه است | اتاق خبر
کد خبر: 412701
تاریخ انتشار: 10 تیر 1397 - 10:18
رییس انجمن فولاد:
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران تاکید کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، ضمن تجدید نظر نسبت به طرح های توسعه فولاد، اولویت باید حفظ تولید واحدهای کنونی باشد.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایرنا، «محمود اسلامیان» افزود: پارسال میزان تولید فولاد خام به رقم بیش از 21.8 میلیون تن رسید و علاوه برآن صادرات نیز رقم هشت میلیون تن را ثبت کرد.
وی ادامه داد: امروز باید به تامین نیازمندی های فولادسازان اعم از واحدهای بزرگ، متوسط و کوچک پرداخته شود.
اسلامیان بر ضرورت تامین ارز تولیدکنندگان این بخش متناسب با شرایط آنها تاکید کرد و گفت: صنعت فولاد مشخصه خودکفایی دارد، اما اندک نیاز ارزی نیز باید برای آن تدبیر و برنامه ریزی اصولی صورت گیرد.

** ارز مورد نیاز واحد های تولیدی به وزارتخانه ها داده شود
رئیس این تشکل صنفی افزود: صنعت فولاد 95 درصد نیاز خود را از داخل کشور تامین می کند و پنج درصد دیگر از محل واردات صورت گیرد و این مهم در برنامه ها باید تعریف شود.
وی تاکید کرد: ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی باید در اختیار وزارتخانه ها قرار گیرد؛ نباید بگونه ای عمل شود که بنگاه ها برای جذب ارز هجوم آورند و شرایط عادی را برهم زنند.

** تخصیص بی حساب و کتاب ارز
اسلامیان معتقد است، در دوره سه تا چهار ماه گذشته، ارز کشور بی حساب و کتاب تخصیص یافت و این مهم بدون تدبیر نسبت به شرایط کشور صورت گرفت.
به گفته وی، محاسبه سال های گذشته به راحتی قابل برآورد بود که اختلال در روند تخصیص ارز بوجود نیاید و درعین حال افراد سودجو نیز قابل شناسایی بودند، اما نبود اقدامات حساب شده، به شرایط نامتوازن دامن زد.

** جایگاه تعیین نرخ ارز فضای مجازی نیست
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه برخی در داخل کشور نسبت به موضوع تحریم احساسی برخورد کرده و نادانسته به جنگ روانی دامن می زنند، ادامه داد: جایگاه تعیین نرخ ارز در فضای مجازی نیست؛ رسانه ها نباید این مهم را شدت بخشند، زیرا اینگونه عملکرد، همسویی با دیدگاه دشمن برای انحراف برنامه ریزان در مسیر رشد تولید است.
وی همچنین بر ضرورت تخصیص ارز براساس اولویت بندی تاکید کرد و گفت: همه باید در جبهه واحد در برابر دشمن بایستند تا فریب دروغ پردازی آن را نخورند.
اسلامیان خاطرنشان ساخت: واگذاری ارز چهار هزار و 200 تومانی برای واردات تلفن همراه بدون ارزیابی و موقعیت شناسی صورت گرفته و باید نقشه راه متناسب با وضعیت کشور باشد؛ در عین حال چهار دهه تحریم، تجربه گرانسنگی پیش روی مردم و مسئولان قرار داده است.
براساس سند چشم انداز 1404، ظرفیت فولاد کشور 55 میلیون تن پیش بینی شده و اکنون نزدیک به 60 درصد این مهم تحقق یافته و براساس اطلاعات موجود اکنون ظرفیت این بخش به 32 میلیون تن رسیده است.
ایران براساس آمارهای انجمن جهانی فولاد سال 2017 میلادی به جمع 13 کشور عمده تولیدکننده این فلز راهبردی رسید.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید