به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، عباس مه در نشستی خبری با اشاره به مشکلات موجود در حوزه تولید و واردات تجهیزات پزشکی اظهار کرد: متاسفانه برخی مشکلات حوزه تولید و واردات تجهیزات پزشکی مشترک است و باید اذعان کرد که کمبود تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی محسوس است و نباید تصور کرد که به وفور شاهد وجود تجهیزات پزشکی هستیم.
وی ادامه داد: نکته قابل تامل اینکه از سال ۱۳۹۴ تاکنون برخی از شرکتهای تولیدکننده از مراکز درمانی طلبکار هستند و نمیدانیم که چگونه باید به فعالیت خود ادامه دهند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی با اشاره به اینکه تحریم راهحل دارد، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی تصور می کنند که مشکل ما بیرونی است اما باید بگویم که مشکل ما در حوزه تجهیزات پزشکی، داخلی است و میتوان آن را حل کرد. کمیسیون قیمتگذاری تعطیل شده و تمام تصمیم گیریها بر عهده یک نفر است. خودشان هر کاری که دوست دارند انجام میدهند و قیمتگذاری میکنند و ما باید به مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لیست ارائه کنیم و کالای خود را به آنها بفروشیم. در حالی که آنها اعلام می کنند که هر موقع پول داشته باشند، بدهی خود را تسویه خواهند کرد.
وی ادامه داد: چرا بعد از دو سال که میخواهیم پول خود را از مراکز درمانی بگیریم باید گردن کج کنیم. این روال صحیح نیست و ما مجبور به پذیرش وضع موجود هستیم و باید مطالبات خود را پس از چند سال دریافت کنیم.
مه با بیان اینکه نمیدانیم باید شکایت خود را به چه مرجعی ارجاع دهیم و چه کسی به این مسئله رسیدگی میکند، گفت: متاسفانه حمایت از تولید داخل وجود ندارد و به طور حتم اگر چنین موضوعی مدنظر قرار میگرفت شاهد اتفاقات پیش آمده در حوزه تجهیزات پزشکی نبودیم. قرار بود در طرح تحول سلامت پولها نهایتا ۱۵ روزه تا یک ماهه پرداخت شود اما کم کم این دوره زمانی تا سه ماه افزایش یافت و در حال حاضر نیز شاهد آن هستیم که مطالبات تجهیزات پزشکی به مدت سه سال است که پرداخت نشده است.
انتهای پیام/