کارشناس ارشد مسائل سرمایهگذاری و مالی افزود: همچنین تجربه معاملات آتی طلا در کشورهای مختلف، موفق بوده است و هم اکنون سرمایه گذاران زیادی از این ابزار استفاده می کنند؛ بر این اساس اگر این ابزار معاملاتی دارای ضعف می بود، کشورها و سرمایه گذاران استفاده از آن را ادامه نمیدادند. مانند اتفاقی که در خصوص وامهای مسکن در آمریکا رخ داد و از زمان بحران سال ۲۰۰۸ به بعد به ندرت از آنها استفاده میشود.
وی با اشاره به ریسک و سودآوری در این بازار گفت: باید توجه داشت که هرگاه اطمینان به بازار وجود داشته باشد و تحلیلها به درستی انجام شود، میتواند سودآوری زیادی در بر داشته باشد. به طوریکه سرمایهگذار با دید و پیشبینی خود میتواند از این بازار استفاده کند، چون دادههای بسیاری در اختیار دارد و با استفاده از آنها آینده بازار را پیشبینی و در آن معامله میکند.
این کارشناس اقتصادی در خصوص طرح موضوعاتی مبنی بر جایگزینی معاملات آتی با طرح پیش فروش سکه، افزود: نمی دانم که این شایعات بر چه اساس و منطقی مطرح شده و مشکل در کجاست؛ اما در یک کلام باید گفت با مروری کوتاه بر تجربه دیگر کشورها و همچنین اثرات و جذب نقدینگی مناسب بازار آتی سکه در کشور ما می توان به این نتیجه رسید که توقف یا تضعیف بازار آتی سکه، سودی برای هیچ کس نخواهد داشت.
انتهای پیام/