وی با اشاره به اینکه اشتغال یک بحث حیاتی برای کشور است، گفت: فعال کردن شرکت های تعاونی می تواند سهم بسزایی در ایجاد اشتغال داشته باشد.
وی بیان داشت: تشکیل تعاونی تولید کنندگان و خدمات، تعاونی توسعه عمران شهرستان ها، تعاونی زنان، تعاونی های خرد و درآمدزا و تعاونی دهیاری ها از تعاونی های مورد نیاز در هر استان و شهرستان است.
به گفته ی معاون امور تعاون وزارت تعاون و کار، در حال حاضر ۹۳ هزار تعاونی تولید و مصرف در سطح کشور فعال است که از این تعداد ۲ هزار و ۸۰۰ تعاونی مربوط به هرمزگان است که ۳ درصد مجموع تعاونی های کشور را شامل می شود.
کلانتری در ادامه بر عدالت اجتماعی و مدیریت و بهره وری سرمایه های خرد و کوچک با مشارکت مردم تاکید کرد و گفت: مردم نقدینگی در اختیار دارند اما راه و رسم کسب و کار را نمی دانند که تعاونی ها باید با برنامه ریزی لازم بتوانند آن را تبدیل به مزیت تولید و اشتغال کنند.
کلانتری یاد آورشد: یکی از ضعف های کشور این است که فعالیت های گروهی و اجتماعی کمتر صورت می گیرد که در این راستا باید آموزش و پرورش در آموزش نیروی انسانی و رسانه ها و صدا و سیما در تقویت این امر تلاش کنند.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استان هرمزگان دارای قابلیت ها و ظرفیت های فراونی است و جزیره هرمز به تنهایی قابلیتهای فراوانی برای درآمدزایی و جذب توریست و توسعه صنعت گردشگری دارد.
کلانتری اظهار داشت: این استان نعمت های بزرگی هم چون دریا، ساحل، مناطق آزاد و صنایع بزرگ و معادن و ظرفیت های گردشگری دارد که می توان از محل آن درآمدزایی و سرمایه گذاری کرد.
کلانتری در ادامه از تعاونی بنکداران شهرستان بندرعباس بعنوان یک مجموعه بزرگ و موفق یاد کرد و بیان داشت: اعضای این تعاونی در حاشیه شهر ایجاد و ۷۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری کردهاند.
وی بیان داشت: باید تلاش کنیم تا در قالب تعاونیها، طرح توانمندسازی افراد تحت حمایت دستگاههای حمایتی را در دستور کار قرار دهیم.
انتهای پیام/