به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، با تداوم بی ثباتی در خاورمیانه روند تحرکات بازارها در آسیا و در آمریکا کم شتاب بود و شاخص معاملات آتی " ای مینی اس اند پی ۵۰۰" به میزان ۰.۴۸ درصد و شاخص " نیک کی ۲۲۵" بورس ژاپن ۰.۲ درصد افزایش یافتند. با کاهش ۰.۷ درصدی شاخص " سی اس آی ۳۰۰" چین در معاملات اولیه، شاخص بورسهای منطقه آسیا-اقیانوسیه به جز ژاپن ۰.۴ درصد کاهش یافت.
در شرایطی که آمریکا آماده میشود تحریمهای اقتصادی بیشتری را علیه روسیه وضع کند و فشار را بر این کشور افزایش دهد، ولادیمیر پوتین- رئیس جمهور روسیه- هشدار داده است که حملات بیشتر کشورهای غربی به سوریه میتواند منجر به بروز هرج و مرج در جهان شود. در واکنش به این تحولات، داراییهای ایمنتر افزایش یافتند و بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا با ۲ واحد افزایش، به ۲.۴۸ درصد رسید. همچنین ارزش دلار در برابر ین اندکی افزایش یافت و از ۱۰۶.۶۲ ین در هفته گذشته به ۱۰۷.۴۰ ین رسید.
هر یورو در سطح ۱.۲۳۳۰ دلار ثابت ماند اما شاخص دلار به ۸۹.۷۷۲ کاهش یافت. در بازار کالا، طلا با ۰.۱ درصد افزایش به ۱۳۴۶.۶۱ دلار در هر اونس رسید.
نفت خام برنت برای تحویل در معاملات آتی با ۶۶ سنت کاهش، به ۷۱.۹۲ دلار در هر بشکه رسید و نفت خام آمریکا با ۵۶ سنت کاهش، به ۶۶.۸۳ دلار در هر بشکه رسید.
در روزهای آتی موعد انتشار صورتهای درآمد شرکتهای آمریکایی است و آمارهای بنیاد " تامسون رویترز" پیش بینی کرده است سودآوری شرکتهای " اس اند پی ۵۰۰" در سه ماهه نخست امسال به ۱۸.۶ درصد افزایش پیدا میکند که بالاترین افزایش در طول ۷ سال اخیر خواهد بود.
در آسیا، چین فردا گزارش تولید ناخالص داخلی خود در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۸ را منتشر خواهد کرد که طبق پیشبینی فعالان بازار تقریبا ۶.۷ تا ۶.۸ درصد خواهد بود. این هفته همچنین اجلاس بهاری صندوق بین المللی پول با حضور وزرای دارایی و روسای بانک های جهانی کشورهای مختلف در واشنگتن برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/