به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمد راستاد اظهار کرد: سازمان بنادر برای توسعه بندر آبادان طرح های گسترده ای دارد و ما معتقدیم می توان سهم این بندر در تخلیه و بارگیری و ظرفیت های کلان اقتصادی را بهبود بخشید.
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: با توجه به اینکه بندر آبادان محصور در فضای شهری شده نیاز به یک جانمایی جدید برای استفاده از ظرفیت های کلان و فضای پس کرانه داریم. این فضای جدید باید از یکسو نزدیک به آب های فعال در منطقه باشد و از سوی دیگر ضمن نزدیکی به آبادان امکان سرمایه گذاری جدید در آن وجود داشته باشد.
به گفته راستاد، با توجه به صحبت هایی که در رابطه با اضافه شدن بنادر اروند کنار و چوئبده به مناطق آزاد صورت گرفته از نظر ما امکان بهبود ظرفیت ها در این حوزه وجود دارد و تلاش بر این است که با اضافه کردن یک بندر کمکی به آبادان شرایط توسعه فعالیت های آن تسهیل شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت گردشگری دریایی در آبادان نیز گفت: آمارها حاکی از آن است که تاکنون حدود ۲۰۰ هزار مسافر دریایی در آبادان حاضر شده اند که این عدد نسبت به ۱۷۲ هزار نفر سال گذشته افزایش قابل قبولی را نشان می دهد. پیگیری های ما از وضعیت مسافران دریایی نیز حاکی از رضایت آنها از امکانات و شرایط بندر بود و با توجه به برنامه ریزی هایی که برای بهبود ظرفیت ها در این بخش صورت گرفته می توان به صراحت اعلام کرد که افق گردشگری دریایی آبادان مثبت بوده و در آینده نیز رشد خود را ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/