به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمدحسین مقیمی بعدازظهر امروز در جلسه شورای اداری استان تهران با اشاره به اقدامات انجام شده در سال 1396 در سطح استان، گفت: تلاش کردیم امور استان طبق برنامهای منظم پیش برود و در خلال 13 سفر شهرستانی شورای برنامه ریزی و توسعه استان مشترک با کمیته شهرستانهای استان، به مسائل و مشکلات شهرستانهای سطح استان تهران رسیدگی کنیم.
وی افزود: در سال 97 سفر به شهرستانهای تهران، ری و شمیرانات را خواهیم داشت و در پایان، برنامه سفرهای شهرستانی منطبق بر سند چشم انداز و برنامه ششم برای استان تهران تهیه و برابر آن اقدامات لازم انجام میشود.
مقیمی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه برای تحقق استقلال اقتصادی و اجتماعی کارهای زیادی باقی مانده است که باید انجام شود، افزود: تداوم استقلال سیاسی و فرهنگی در استقلال اقتصادی گره خورده، به این ترتیب با اقتصاد پویا میتوانیم دستاوردهای خود را حفظ کنیم. بی تردید امروز در دنیا استقلال سیاسی کشور کاملا محقق شده و حرف اول و آخر را مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران میزنند و در مباحث فرهنگی نیز مستقل هستیم و هدف نهایی، تحقق فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی است.
استاندار تهران با تأکید بر اثرات مثبت اجرای برنامههای اقتصاد مقاومتی در استان تهران ادامه داد: بی تردید نیروی انسانی از مهمترین مولفههای اقتصادی است که باید مسیر را برای حضور این مولفه در اقتصاد هموار کنیم و سرمایه گذاران و کارآفرینان به میدان بیایند. امروز مهمترین دغدغه مقام معظم رهبری و مسئولین عالی نظام، اشتغال جوانان است و مشکلات اقتصادی جوانان و خانوادهها اثرات خود را در موضوعات اجتماعی نمایان میکند.
وی افزود: پتانسیلهای موجود در استان با استفاده از روشهای علمی و بهینه باید به ارزش افزوده تبدیل شود.
مقیمی به مشکل کمبود آب در کشور و به ویژه استان تهران اشاره کرد و ادامه داد: امروز در شرایطی که محدودیتهایی در تأمین آب داریم، باید بتوانیم اقتصاد را شکوفا کنیم و تفکر اقتصادی خود را به مرحله بروز و ظهور برسانیم.
وی تاکید کرد: سال 97 باید 132 هزار فرصت شغلی در استان تهران ایجاد شود. این میزان فرصت شغلی در کارخانهها، بخشهای اقتصادی کوچک و بزرگ باید محقق شود تا به این ترتیب طرحهای اقتصادی به نتیجه برسند.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه مدیران استان به طرحهای اقتصادی و سرمایه گذاری در زمان مشخص باید پاسخ دهند، افزود: مسئولیت بیکاری ناشی از یک روز تاخیر در تعیین تکلیف طرحهای سرمایه گذاری به عهده ما است و مدیران در محدوده زمانی پنج روز باید پاسخ متقاضیان سرمایه گذاری را بدهند.
وی تاکید کرد: همه مسئولان کشور از طرحهایی که آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهند باید حمایت کنند و در این مسیر باید از علم روز، علما و اندیشمندان، حوزههای علمیه و اساتید علوم انسانی بهره گرفت.
انتهای پیام/