Performancing Metrics

ساکنان مناطق محروم برای لوله کشی گاز داخل منازل نیاز به وام دارند | اتاق خبر
کد خبر: 407509
تاریخ انتشار: 19 اسفند 1396 - 18:28
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز؛
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز گفت:در صورتی که بانک‌ها به مردم مناطق محروم وام بدهند، مشکل مالی آنها برای گازکشی داخل منازل حل می‌شود و تمایل بیشتری برای مصرف گاز ایمن و پاک خواهند داشت.
 
به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، سعید مومنی، درباره گازرسانی به مناطق محروم کشور، گفت: شرکت ملی گاز موظف است شبکه گازرسانی را به همه روستاها و شهرهای کشور که از لحاظ اقتصادی و قانونی تایید شده هستند، برساند. در این میان، فقیر یا غنی بودن مردم هر منطقه تاثیری در روند گازرسانی شرکت ملی گاز ندارد.

وی با بیان این‌که وظیفه ما تامین انرژی مردم است، ادامه داد: مردم ایران از هر قشر و طبقه اجتماعی که باشند به سوخت گاز طبیعی و پاک نیاز دارند و این موضوع که برخی مردم در مناطق محروم زندگی می‌کنند پس لازم نیست به آنها توجهی شود، درست نیست.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز افزود: گازرسانی به مناطق محروم در تامین منابع مالی آن منطقه تاثیر فراوانی دارد، در این حال باید برای مصرف صحیح و ایمن گاز فرهنگ‌سازی شود تا مردم از گاز به صورت بهینه، ایمن و مطلوب استفاده کنند. با وجود آن‌که فرهنگ‌سازی برعهده شرکت ملی گاز نیست، به منظور عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، از طریق صداوسیما، بروشورهایی که به مشترکان داده می‌شود، اعزام کارشناسان واحد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) گاز به مدارس و اماکن عمومی و اقدام‌هایی از این دست، تلاش می‌کنیم سطح آگاهی مردم را افزایش دهیم تا گاز به عنوان یک نعمت برای مردم مطرح شود نه یک نقمت.

مومنی با بیان این‌که تلفات ناشی از حوادث استفاده ناصحیح از گاز در روستاها کمتر از شهرهاست، گفت: کاهش حوادث در روستاها به دلیل فرهنگ‌سازی است، زیرا مردم با دقت بیشتری از وسایل گازسوز استفاده می‌کنند و در حالی که به نظر می‌رسد روستاها از لحاظ ساختار ساختمانی و شیوه‌های زندگی نسبت به شهرها آسیب‌پذیرتر هستند، با این حال آمار حوادث و تلفات در آنجا کمتر است.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز با اشاره به این‌که اقدام‌های مشترکی میان شرکت ملی گاز و صداوسیما برای ترویج فرهنگ مصرف صحیح گاز اجرا شده، گفت: شرکت ملی گاز برای کاهش حوادث ناشی از گاز، بودجه‌های زیادی را هزینه کرده و امیدواریم هر سال شاهد کاهش آمار حوادث باشیم.

وی درباره گازکشی داخل منازل مشترکان، توضیح داد: لوله‌کشی گاز داخل منازل بر عهده مشترک است. بر اساس هماهنگی‌های انجام شده میان مدیران گاز، استانداری‌ها و بانک‌های استان‌ها در برخی مناطق مانند سیستان و بلوچستان تسهیلاتی در اختیار مردم قرار می‌گیرد تا افزون بر این که لوله‌کشی سریع‌تر انجام شود، مردم نیز به استفاده از گاز رغبت پیدا کنند و مشکلی برای لوله‌کشی و تامین تجهیزات گازسوز نداشته باشند.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید