وی افزود: ما یک کشور مستقل هستیم که همواره با محدودیتهای سیاسی و اقتصادی و تحریمها مواجه بودیم. دیپلماسی و ارتباط موثر با کشورهای دیگر میتواند در حل بسیاری از مشکلات و محدودیتها به ما کمک کند.
بانک با بیان اینکه تنوع قومی در شهرهای مرزی ضامن وحدت و یکپارچگی کشور است، تصریح کرد: پیوند فعالیتهای سیاسی و اقتصادی با سیاستهای کلان دولت بهترین شرایط را برای شهرهای مرزی مجاور با کشورها فراهم میکند.
وی افزود: ظرفیتسازی در شهرهای پیرامون کشور و تسهیل ورود اتباع به این مناطق در حفظ امنیت و توسعه تاثیرگذار است و پیام این اقدام علیرغم همه محدودیتها و دشمنی کشورهای استکباری و برخی قدرتها، این منطقه را به محل امن و اقتدار کشور تبدیل کرده است.
بانک با بیان اینکه امنیت مهمترین آیتم برای سرمایهگذاری است، گفت: باید زیرساختهای گردشگری فراهم شود. منطقه آزاد اروند امکان تردد آسان گردشگران را از طریق مسیرهای هوایی، زمینی، ریلی و دریایی دارد و پیام مهم این در منطقه آزاد، امنیت و صلح و دوستی مردم مرزنشین و کشور به جهان است.
وی افزود: همجواری با کشور عراق باعث شده تا به نحو مطلوب از این کار استفاده لازم را ببریم و امروز در این کشور و منطقه اقدامی انجام میدهیم که در راستای صلح و دوستی و کشورداری است.
بانک اظهار کرد: عراق میتواند واسطه روابط ایران با سایر کشورهای غربی باشد و معتقدیم هر طرح یا اقدامی در فعالیتهای توریستی، صنعتی و توسعهای باید با نگاه بلندمدت باشد و کاری نکنیم کار و فعالیتی الان انجام دهیم که ۵ سال آینده پشیمان باشیم که چرا این کار را با افق بلندتر پیشبینی و اجراء نکردیم.
وی ادامه داد: توسعه بندر و پذیرش کشتی مناسب، نیاز به کار جدی است و خرمشهر نگین کشور بود و باید به جایگاه قبل برگردد و باید بتوانیم ظرفیت ورود کشتیهای بالای ۲۵ هزار تن را به بنادر منطقه فراهم کنیم.
بانک گفت: توسعه صنعتی در برنامه دولت و مناطق آزاد قرار دارد و همچنین توسعه گردشگری و ظرفیتسازی جدیدی لازم است و پایه همه این بخشها، خصوصی است.
وی افزود: میتوانیم از سرمایه خارجی بدون این که سرمایههای آنها بهصورت نقدی وارد کشور شود، استفاده کنیم.
انتهای پیام/