وی ادامه داد: سیب در هوای شمال غربی ایران در چنین فصلی یک تا دو ماه شرایط نگهداری دارد و وضعیت جوی همانند سردخانه عمل می کند. بنابراین از مزیت موجود استفاده شده و با توجه به حجم بالای سیب تولید شده هر کارخانه در روز میزان محصول مورد نیاز خود را روی باسکول می برد. علاوه بر این درجهبندی در کنار جاده صورت می گیرد تا متوجه شوند هر سیب در چه رده ای قرار دارد.
رئیس هیئت مدیره انجمن کنسانتره و آبمیوه با اشاره به اینکه هر ساله برای تامین محصولات مورد نیاز کارخانجات با تراکتور و کامیون مقدار زیادی سیب در کنار جاده انباشت می شود خاطر نشان کرد:یکی دیگر از دلایل این مسئله این است که هزینه شب خواب وسایل نقلیه پرداخت نشود و بتوانند از وضعیت جوی بهره برده و پس از آن انتقال سیب را از کنار جاده به کارخانجات در دستور کار قرار دهند.
مولوی در بخش دیگری از اظهاراتش با انتقاد از وضعیت نامناسب در صنعت تولید کنسانتره و آبمیوها تصریح کرد: متاسفانه کارخانجات تولیدی در صنعت آبمیوه و کنسانتره وضعیت بسیار بدی دارند و مشکلات فروش بغرنج است علاوه براین برخی کارخانجات نمی توانند کنسانتره تولید کنند و رقابت ناسالمی در این حوزه به وجود آمده است.
وی ادامه داد: شرایط قابل تحملی در بازار کنسانتره و آبمیوه به وجود آمده چراکه کارخانجات مجبور هستند با سوبسید و قیمت نامناسب محصولات خود را در اختیار مغازه داران قرار دهند که در این فرآیند سود پیش آمده به جیب دلال سرریز شده و تولیدکننده و مصرف کننده از آن بهرهای نمی برند.
انتهای پیام/