پیش از این، هند در میان کشورهای بریکس (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) موفق به پشت سر گذاشتن برزیل و رسیه شده بود و بعداز چین خود را به دومین اقتصاد بزرگ این گروه تبدیل کرده بود؛ اکنون پیش بینی می شود تا سال ۲۰۱۹ میلادی هند کشورهای فرانسه و بریتانیا را پشت سر بگذارد و بعداز آلمان پنجمین اقتصاد بزرگ جهان شود.
بانک آمریکا اعلام کرد، هند تا سال ۲۰۲۸ میلادی در رشد تولید ناخالص داخلی از آلمان و ژاپن هم پیش خواهد افتاد و رشد اقتصادی این کشور به ۱۰ درصد در سال تا یک دهه آینده می رسد و عنوان سومین اقتصاد بزرگ جهان را از آن خود خواهد کرد.
سه عامل اصلی رشد اقتصادی هند عبارتند از نسبت های کاهش وابستگی، بلوغ مالی، و همچنین افزایش درآمد و قدرت خرید در این کشور.
در این گزارش آمده که برای هندی که وابسته به واردات نفت است و نشان می دهد این کشور قادر به کاهش ارزش پول خود نیست، سخت خواهد بود که در حال حاضر از کره جنوبی که یک کشور صادر کننده صنعت است، الگو برداری کند.
بانک مرکزی آمریکا همچنین اعلام کرد، بخش خدمات طی ۲۰ سال اخیر از رشد قابل توجهی برخوردار شده و با ۱۰ درصد رشد به تقریبا معادل ۷۰ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان رسیده است و هیچ جای تعجبی ندارد که هند از این بخش بعنوان موتور محرکه رشد اقتصادی خود بهره گیرد.
پیش از این صندوق بین المللی پول پیش بینی کرده بود هند در سال ۲۰۲۲ میلادی، از آلمان، پنجمین اقتصاد بزرگ جهان، پیش خواهد افتاد و در سال جاری هم در میان ۵ اقتصاد اول جهان جای خواهد گرفت.
انتهای پیام/