به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، مجید تهرانیان درباره شناسایی شغلهای جدید در بازار کار اظهار کرد: بیشتر شغلهایی که در حال حاضر به وجود میآید در حوزه IT است یا به نوعی با فناوری اطلاعات مرتبط است به نحوی که در بسیاری از مشاغل رد پای IT مشاهده میشود و بیشترین تاثیرگذاری در شغلها را دارد.
به گفته وی در کشورهای توسعه یافته ساختمانهای تجاری دیگر معنایی ندارد و جای خود را به نرم افزارهای آمازون، خرید و فروشهای مجازی و الکترونیکی داده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران با بیان اینکه نوع شغل و بیزینس در جهان به سرعت در حال تغییر است، گفت: وقتی یک مغازه تعطیل و به جای آن فروشگاه اینترنتی ایجاد میشود، طبیعی است که نوع مشاغل هم در حال تغییر باشد.
تهرانیان درعین حال از تشکیل کارگروهی متشکل از دستگاههای مختلف از جمله وزارت ارتباطات و جهاد کشاورزی با سازمان فنی و حرفهای برای شناسایی شغلهای جدید خبر داد.
وی در خصوص اینکه چه تعداد شغل جدید در این کمیته پیشبینی شود؟ گفت: اینکه در کشور ما تبدیل به شغل شود مهم است.درحال حاضر شغلش مطرح است ولی چون زیرساختهای لازم در کشور فراهم نشده ممکن است برای تبدیل شدن به شغل زمان ببرد با این وجود باید خود را برای آینده آماده کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران در ادامه با اشاره به وجود ۶۰۰۰ استاندارد شغلی در سازمان فنی و حرفهای، از به روزآوری ۲۰۰۰ استاندارد در سال گذشته خبر داد و گفت: تا سال آینده ۲۰۰۰ استاندارد دیگر را به روز آوری خواهیم کرد.
به گفته وی بعضی از استانداردها هنوز به روز است و به شناسایی و صلاحیت شغلی کمک میکند.
تهرانیان تصریح کرد: در حوزه کار یکی از موضوعات مهم، بحث صلاحیت شغلی است یعنی اینکه فرد دورهای ببیند یک بحث است اینکه صلاحیت دارد شاغل آن کار شود یک بحث دیگر است.سازمان آموزش فنی و حرفهای درصدد است به جای تایید گواهی دورهای که فرد دیده برای او گواهینامه صلاحیت شغلی صادر کند.
انتهای پیام/