او ادامه داد: برای انجام باقی مانده عملیات لوله گذاری فاز ۱۴ پارس جنوبی قصد داریم تا برای نخستین باراز شناور اوشنیک ۵۰۰۰ استفاده کنیم. گفتی است که قابلیت لوله گذاری این شناور منحصر به فرد است. به این معنا که خط تولید ( لوله گذار- fire line) آن در بخش میانی شناور قرار دارد که همین ویژگی موجب می شود تا عملیات لوله گذاری در شرایط مختلف آب و هوایی به خوبی انجام شود. این در حالیکه است که خط تولید سایر شناورهای لوله گذار در بخش های کناری قرار دارد که همین امر عملیات لوله گذاری را با سختی مواجه می کند.
این مقام مسوول با بیان اینکه لوله گذاری فاز ۱۳ بی پارس جنوبی انجام شده است، اضافه کرد: قرار است تا عملیات لوله گذاری فاز ۱۳ ای به تاسیسات دریایی سپرده شود.
به گفته بهاری ظرفیت تولید میعانات گازی هر یک از فازهای ۱۳ و ۱۴ پارس جنوبی معادل ۲۵ میلیون مترمکعب در روز است. این در حالی است که بر اساس برنامه ریزی های انجام شده ترمیم خط لوله فاز ۱۶ در اولویت قرار دارد.
معاون بخش فراساحل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی با اشاره به اینکه ساخت جکت فاز ۱۳ بی پارس جنوبی به این شرکت داخلی سپرده می شود، تصریح کرد: برای ساخت جکت های فاز ۱۱ در مناقصه شرکت کردیم. البته تاسیسات دریایی در این مناقصه تنها نیست و سایر پیمانکاران این حوزه نظیر ایزوییکو و قرارگاه خاتم الانبیا نیز از بخش داخلی حضور دارند. این درحالی است که قرار است پروپوزال بخش خط لوله و سکو را نیز برای شرکت در مناقصه ارائه دهیم.
انتهای پیام/