براین اساس قوه قضاییه و همچنین نیروی انتظامی مسئول پیگیری موضوع و بستن کامل این موسسه اعتباری شدند. اما در روزهای اخیر بانک مرکزی اعلام کرد که با وجود صدور دستور پلمب و پیگیریهای انجام شده همچنان دو شعبه در تبریز و ساری در حال فعالیت و سپردهگیری از مردم هستند.
بعد از این واکنش بانک مرکزی، ناجا اعلام کرد که تقریبا تمام شعب حافظ پملب در سراسر کشور پلمب شدهاند، به طوری که براساس بررسیهای انجام شده تنها شعبه باز تبریز نیز در یازدهم مردادماه بسته شده و شعبه ساری هم که همچنان فعال است بنا به دستور معاون دادسرای عمومی و انقلاب این شهر تا ۲۸ مردادماه مهلت دارد.
بر این اساس با توضیحی که ناجا اعلام کرده باید منتظر بود که در نهایت روز ۲۸ مرداد ماه و به هر ترتیبی فعالیت شعب حافظ به طور کامل پایان یافته و این موسسه برانداخته میشود یا خیر، چرا که فعالیت غیرمجاز این موسسه اعتباری در کنار تمامی تبعاتی که به دنبال خواهد داشت، خود عامل تحریک مردم برای سپرده گیری بوده و با توجه به این که ممکن است تعداد قابل توجهی از مردم در جریان هشدارها نسبت به سپردهگذاری در این موسسه قرار نگرفته باشند، به آن مراجعه کرده و سرمایه خود را در آن قرار دهند. این در حالی است که بانک مرکزی اعلام کرده به هیچ عنوان تعهدی را در قبال سپرده گذاری در این موسسه به عهده نخواهد گرفت.
حافظ موسسهای با حدود ۲۵ شعبه و اغلب در تبریز و ساری است که بدون دریافت هیچ مجوزی از بانک مرکزی و البته با ایجاد چند ساختمان مشغول فعالیت بوده است. این موسسه عملیات بانکی نداشت ولی با دریافت پول از مردم مجموع منابع دریافتی را در یکی از بانکها سپرده گذاری کرده و سود بالایی دریافت میکرد که از این سود بخشی را در قالب سود سپرده به مشتریان خود پرداخت کرده و مابقی در حساب حافظ و سهامدارانش قرار میگرفت.
انتهای پیام/