به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، رحیم میدانی با بیان این که مجوز صدور چاههای عمیق و نیمه عمیق تنها محدود به دولت نهم و دهم نمیشود، اظهار کرد: قبل از این دوره نیز مجوز برای احداث چاههای غیرمجاز داده میشد، اما در دولت نهم و دهم دو عامل این مساله را تشدید کرد.
وی با اشاره به قانون تعیین و تکلیف چاههای فاقد پروانه، بیان کرد: تصویب این قانون در سال ۱۳۸۶ یک واژه در حوزه اب را رقم زد که خوشبختانه سازمان بازرسی کل کشور مانع اجرایی شدن این قانون شد.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، ادامه داد: مساله بعدی اقدامات رییس جمهور دولت نهم و دهم بود، به طوری که شخص رییس جمهور با رفتن به چابهار اعلام کرد که بنده مدیر آب هستم و شما مجاز به ایجاد چاه هستید که همین مساله معضلاتی را به وجود آورد.
به گفته میدانی، قبل از دولت نهم و دهم نیز با مشکلاتی از این قبیل روبه رو بودیم که قاطعانه میتوان اعلام کرد این مساله وضعیت آب کشور را با مشکلات زیادی روبهرو کرده است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۳۰ هزار حلقه بسیار تعیین کننده و مهم هستند، لذا باید هرچه زودتر تدابیر ویژهای برای انسداد این چاهها صورت بگیرد.
انتهای پیام/