وی با بیان اینکه ۱۵ میلیارد تومان آورده بنیاد مسکن و ۳۰ میلیارد تومان آورده بانک قرض الحسنه است اظهار کرد: این وام با سود ۴ درصد پرداخت می شود، سقف آن بین ۸ تا ۱۵ میلیون تومان برای افراد متقاضی است و بازپرداخت آن نیز ۳۶ تا ۶۰ ماهه است که برای ۹ هزار واحد مسکن روستایی در نظر گرفته شده است.
تابش با تأکید بر اینکه حذف وثایق این وام برعهده بانک قرض الحسنه است ادامه داد: مقرر شده بلافاصله پس از عقد قرارداد پرداخت این تسهیلات آغاز شود. ضمن اینکه آثار این وام در حوزه اجتماعی روستائیان نیز سبب ماندگاری آنها در روستاها و اشتغال زایی بیشتر روستائیان است.
در ادامه این نشست مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض الحسنه با بیان اینکه این بانک صرفاً تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می کند افزود: بانک قرض الحسنه علاوه بر پرداخت وام نوسازی مسکن روستایی در حوزه های اشتغال زایی، بهداشت، درمان، آموزش و ... نیز تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می کند.
وی تصریح کرد: در سال ۹۵، ۵۱۰ فقره وام قرض الحسنه پرداخت شد که مجموع آن چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است ضمن اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون، منابع این بانک با رشد ۱۵ درصدی توانستیم هزار میلیارد تومان منابع قرض الحسنه از طرف مردم جمع آوری کنیم که با این منابع می توانیم تا پایان امسال، ۸۰۰ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان اهداء کنیم.
وی با بیان اینکه برای وام بهسازی مسکن روستایی وثیقه ملکی اخذ نمی کنیم اظهار داشت: متقاضیان تنها با معرفی یک ضامن برای وام های کمتر از ۱۰ میلیون تومان و دو ضامن برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون تومان بدون نیاز به ارائه سفته می توانند این وام را دریافت کنند.
اکبری در پاسخ به سوال مبنی بر وام بهسازی مسکن شهری نیز تصریح کرد: در حوزه بهسازی شهری تسهیلات بانک قرض الحسنه مهر ایران تا سقف ۱۳ میلیون تومان بود که در حال حاضر به ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته است. این وام به صورت قرض الحسنه و با کارمزد ۴ درصد پرداخت می شود.
انتهای پیام/