گزارش وضعیت مصرف برق در پیک طی ۱۱ روز گذشته بیانگر این است که به طور متوسط در روزهای منتهی به پایان اردیبهشت ماه تا امروز، روزانه بیش از ۴۰۰۰ مگاوات پیک بار مصرف در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
به دنبال روند افزایش گرمای هوا در روزهای گذشته، روز هفتم خرداد ماه مصرف برق به اوج رسید و عدد ۴۶ هزار و ۱۰۴ مگاوات ثبت کرد.
این میزان مصرف برق در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیانگر یک اختلاف فاحش افزایش بیش از ۹ هزار مگاواتی رشد مصرف برق بود.
گرچه پیک مصرف برق در سه روز گذشته نیز بالاتر رفته اما هنوز نتوانسته با اختلاف فاحش روز هفتم خردادماه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته روبرو شود.
همچنین براساس این گزارش، خنکترین روز در ۱۱ روز گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر میزان مصرف برق، روز پنجم خرداد ماه است که پیک بار مصرف برق در این روز حدود ۸۰۰ مگاوات نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
با این اوصاف روند مصرف برق در یک ماه گذشته نشان میدهد پیک بار مصرف برق در تابستان سال جاری نیز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته روند افزایشی خود را ادامه دهد.
پیش بینیها بیانگر این مسأله است که پیک بار تابستان سال جاری رکورد خواهد شکست و به بیش از ۵۵ هزار مگاوات خواهد رسید.
بنابراین انتظار میرود جهت جلوگیری از افتادن شبکه برق کشور به چنین ورطه ای، مشترکین برق در بخشهای مختلف با صنعت برق همکاری کرده و بخشی از مصرف برق خود را به زمان کم باری انتقال دهند.
انتهای پیام/