Performancing Metrics

شدیدترین حملات سایبری در انتخابات 96 | اتاق خبر
کد خبر: 393875
تاریخ انتشار: 5 خرداد 1396 - 12:07
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد:
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به حملات سایبری در زمان انتخابات، گفت: معمولا در زمان انتخابات همیشه حملات سایبری به سایتهای خبری وجود داشت که برای مقابله با آن حداکثر دسترسی آن سایت را به اینترنت بین الملل قطع میکردیم تا فقط در داخل دسترس باشد.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در نشست خبری که در اهواز برگزار شد، امنیت موجود در شبکه ملی اطلاعات را فوق العاده دانست و اظهار کرد: وضعیت امنیت در شبکه ملی اطلاعات به گونه ای بود که حتی برای یک دقیقه هیچ سایت خبری چه در داخل و چه در بین الملل از دسترس خارج نشد و سایت همه ستادهای انتخاباتی و سایت های خبری با گرایش های مختلف به کار خود ادامه دادند.

وی با اشاره به اینکه قطع دسترسی سایت های خبری به اینترنت بین الملل باعث از دست رفتن رتبه بندی بین المللی و دیگر مشکلات می شد که همیشه باعث گلایه می شد، افزود: امسال شدیدترین حملات سایبری در طول دوره فعالیت شبکه اینترنت را تجربه کردیم.

او گفت: تا الان برای استفاده از پهنای باند بین الملل درخوزستان، درخواست ها یا به استان فارس و یا تهران می چرخید که با افتتاح مرکز تبادل داده اهواز دیگر این چرخش لازم نیست.

وی همچنین از وجود علاقه بالا در میان کاربران عراقی برای استفاده از محتوای ایرانی خبر داد و افزود: بعد از ایجاد مشکل امنیتی در تامین پهنای باند بین الملل عراق از سوی کشور ترکیه بنابراین رقابت از همین سو بین ایران و عربستان برای تامین پهنای باند بین الملل اینترنت عراق شکل گرفت که در این راستا ایران توانست در این رقابت 70درصد این سهم را بنام خود کند.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به حل مشکلات امنیتی در مرز ترکیه، اظهار کرد: ترکیه حریف بسیار جدی برای ایران است که باید رقابت جدی را با آنها در این زمینه داشته باشیم.

محمدجواد آذری جهرمی همچنین در مراسم  افتتاح مرکز تبادل ترافیک داده شبکه ملی اطلاعات و دروازه بین‌الملل اهواز ،  با گرامیداشت یاد و خاطره 135 شهید تازه تفحص‌شده دفاع مقدس، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود تأکید کردند که مردم در جریان خدماتی که نظام و دولت برای بهبود شرایط زندگی آن‌ها انجام می‌دهند، قرار گیرند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مهم‌ترین پروژه این وزارتخانه در زمینه اقتصاد مقاومتی پروژه شبکه ملی اطلاعات است، گفت: این پروژه اقدامی بزرگ از نظر فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است که موجب تولید محتوا، ایجاد اشتغال، خلق ثروت، و ارتقاء فرهنگ و کیفیت بیشتر خدمات‌دهی می‌شود.

آذری جهرمی اظهار کرد: تمام شاخص‌های کیفی شبکه ملی اطلاعات به صورت آنلاین منتشر می‌شود  که حاکی از این است که اکنون کیفیت این شبکه در اقصی نقاط کشور در حالت استاندارد قرار دارند.

وی بیان کرد: با اقدامات انجام شده در بخش محتواهای داخلی به ‌ویژه سرویس‌های ویدیویی رشد 300 درصدی داشتیم؛ همچنین 100 هزار شغلی که در کشور در حوزه ارتباطات ایجاد شد، مرهون تلاش تمامی دست‌اندرکاران پروژه شبکه ملی اطلاعات است.

آذری جهرمی اظهار کرد: تمام شاخص‌های کیفی شبکه ملی اطلاعات که به صورت آنلاین منتشر می‌شود حاکی از این است که اکنون کیفیت این شبکه در اقصی نقاط کشور در حالت استاندارد قرار دارند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت  تصریح کرد:  موضوع فناوری اطلاعات امروزه تا حدی به زندگی روزمره ما گره خورده که شاید رشد فناوری اطلاعات در کشور برای ما ملموس نباشد. در سرشماری سال 95 در کشور، 51 درصد مردم اطلاعات خود را از طریق سامانه‌ای ثبت کردند که به شبکه ملی اطلاعات متصل بود که موجب دقت در جمع‌آوری آمار، کاهش هزینه و امنیت بیشتر اطلاعات شد. چنین آماری در دنیا بی‌نظیر است.

آذری جهرمی با اشاره به مزایای شبکه ملی اطلاعات در کشور ایران عنوان کرد: اکنون بسیار از خدماتی بانکداری، خرید اینترنتی و ... و بسیاری از نیازهای روزمره ما از طریق شبکه ملی اطلاعات انجام می‌شود. زمانی در کشور ایران برقراری ارتباطات در نقاط بحرانی به‌ویژه در زمان انتخابات یک تهدید امنیتی بود اما امروزه به جایی رسیده‌ایم که در همین نقاط نبود ارتباطات تهدید یا حادثه امنیتی است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مهم‌ترین پروژه این وزارتخانه در زمینه اقتصاد مقاومتی پروژه شبکه ملی اطلاعات است، گفت: این پروژه اقدامی بزرک ازنظر فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است که موجب تولید محتوا، ایجاد اشتغال، خلق ثروت، و ارتقاء فرهنگ و کیفیت بیشتر خدمات‌دهی می‌شود.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت زیرساخت با اشاره به مزایای بسیار زیاد بازار عراق برای ایران در حوزه فناوری ارتباطات عنوان کرد: یکی از بازارهای مهم ما که اکنون در معرض تهدید اقتصادی قرار دارد، بازار کشور عراق است. چراکه اکنون شاهد توسعه فضای مجازی و رشد بازار فناوری ارتباطات عراق هستیم و از سوی دیگر تقاضای مردم این کشور برای اتصال به شبکه‌های اجتماعی افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: ارتباطات بین‌الملل عراق می‌تواند از کشور ترکیه نیز تأمین شود. اما اکنون با ترکیه در این زمینه در رقابت هستیم و برای ترانزیت ارتباطات بین‌المللی به عراق، استان خوزستان و شهر اهواز را انتخاب کرده‌ایم تا تبدیل به دروازه بین‌الملل اینترنت شود.

آذری جهرمی افزود: ما از این اقدام سه هدف داریم. هدف اول دسترسی استان‌های همجوار به اینترنت از طریق استان خوزستان به منظور بهبود کیفیت دسترسی، هدف دوم تأمین ارتباطات و اینترنت کشور عراق از طریق مرز فاو با کیفیت خوب و قیمت مناسب و هدف سوم تأمین بازار عراق برای تولیدکنندگان محتوای داخلی ایران است.

وی عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم برای محتوای داخلی ایران در کشور عراق بازار ایجاد کنیم، باید کیفیت تولیدات داخلی را افزایش دهیم. با توجه به نزدیکی جغرافیایی و زبانی استان خوزستان به کشور عراق، این امر میسر است و بازار عراق می‌تواند بازار بسیار موثری برای تولیدکنندگان محتوای کشور باشد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اگر یک فرد عراقی بخواهد بازار تولید محتوای خوزستان را ببیند، ابتدا به فرانکفورت و سپس به تهران می‌رود و سپس از تهران به خوزستان می‌آید. ما با راه‌اندازی دروازه بین‌الملل در اهواز این فاصله را کم کردیم.

آذری جهرمی عنوان کرد: در 20 فروردین امسال، استقرار شبکه ملیIP  را در 35 نقطه کشور از جمله اهواز، آغاز کردیم و بارگذاری سرویس‌های آن نیز شروع شده و در اهواز تاکنون این اقدام توسط شرکت ایرانسل و دو شرکت محلی انجام گرفته است.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید