این گزارش ادامه داد: اگر صنعت کشتیرانی می خواهد در دام حملات سایبری گرفتار نشود، باید به سرعت آسیپ پذیری های تکنولوژی خود را کشف کرده، به عبارت دیگر، زمان نقش اصلی را در این جا برعهده دارد، چرا که باید پیش از اینکه حادثه امنیتی سایبری مهم رخ دهد، پیشگیری لازم را انجام داد.
رئیس و افسر ارشد عملیاتی در منطقه اقیانوس آسیا گفت: ما از این واقعیت باخبر هستیم که آسیپ پذیری های مشخصی وجود دارد و هر شرکت روش خود را برای حل آنها اعمال می کند.
در این گزارش همچنین آمده است: علاقه و تمایل بیشتری نسبت به امنیت سایبری در اروپا نسبت به بازارهای آسیا وجود دارد.
از سوی دیگر، توجه به این مهم در صنعت کشتیرانی ایران نیز به جد پیگیری می شود چرا که این شرکت (IRISL) در سال 2011 دچار حمله سایبری قرار گرفت و هم اینک گام های موثری از سوی این شرکت برای عدم تکرار این اتفاق برداشته شده است.
کارشناسان هم چنین تاکید می کنند که مدل های بیمه سنتی برای مقابله با پویایی حملات سایبری مناسب نیستند و بیمه گران همچنان با تهدیدهای متعددی دست به گریبان هستند.
در ادامه این گزارش آمده است: در حال حاضر سیستم های ناوبری کشتی ها از سیستم های پیشرفته و پیچیده الکترونیکی و کامپیوتری که با دریافت داده های اطلاعاتی از طریق ایستگاه های واقع در خشکی و یا از طریق ماهواره های مخابراتی تغذیه می شوند، استفاده می شود. به همین دلیل این کشتی ها که از نظر مالی دارای ارزش فوق العاده ای هستند، در راس حملات سایبری قرار خواهند گرفت.
افزون بر این، برخی از مالکان کشتی کارگو و مسافربری، بنادر و برنامه ریزان نیز تلاش خود را برای کسب حمایت امنیت سایبری از سر گرفتهاند.
ناگفته نماند، گروه های صنعتی مانند سازمان بین المللی دریانوردی، شورای دریایی بین المللی و بالتیک BIMCO ، انجمن بین المللی خط های کروز و اتاق بین المللی کشتیرانی دستورالعمل های خود را به منظور حفظ کشتی ها از مشکلات و حوادث امنیت سایبری صادر کرده اند، این دستورات شامل اطلاعاتی درباره فهم تهدیدات سایبری، چگونگی ارزیابی و کاهش خطرها، کیفیت ایجاد برنامه ها برای حوادث غیرقابل پیش بینی و تشخیص آسیب پذیری ها است.
انتهای پیام/