مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر در سطح استان تهران ۲ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای فعالیت میکنند، افزود: پیش از این متقاضیان تاسیس آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای تقاضای خود را به سازمان ارائه میدادند و پس از بررسی، در صورت صلاحدید مجوز برای محل مورد نظر متقاضی صادر میشد اما با دستورالعمل جدید، از سال آینده تاسیس این آموزشگاهها هدایت شده خواهد بود.
تهرانیان ادامه داد: به دلیل عدم حساسیت در محل تاسیس آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای، در حال حاضر در بسیاری از مناطق استان تهران آموزشگاههای مازاد بر نیاز وجود دارد که این موضوع حتی بازاریابی و اقتصاد آموزشگاهها را مختل کرده و منجر به بهرهوری نامطلوب برخی از این آموزشگاهها شده است.
مشاور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در امور آموزشگاههای آزاد درباره آموزشگاهها مازاد موجود نیز گفت: این آموزشگاهها نیز طی یک برنامه توسعه ۵ ساله ساماندهی می شوند به طوری که رشتههای این آموزشگاهها متناسب با نیاز بازار منطقه بازنگری خواهد شد.
وی افزود: در این طرح توسعه، مناطق جغرافیایی استان تهران از نظر جمعیت، از نظر متقاضیان مهارت آموزی، نوع اشتغال و بازار کار هر منطقه شناسایی شدند که طبق این شاخصها مجوز تاسیس آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای صادر میشوند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان تهران، عدم تنوع در رشتهها و استانداردها را از جمله مشکلات این آموزشگاهها عنوان کرد و گفت: به عنوان مثال در حال حاضر در بازار خودرو نیاز به آموزشگاههای اتومکانیک موتورهای هیبریدی داریم اما آموزشگاهی که این مهارت را آموزش دهد، نداریم.
انتهای پیام/