Performancing Metrics

وجود بالغ بر 4 میلیون مترمربع پروژه مدرسه سازی نیمه تمام در کشور | اتاق خبر
کد خبر: 385714
تاریخ انتشار: 2 دی 1395 - 23:58
معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس عنوان کرد
معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: در حال حاضر 4 میلیون و 850 هزار مترمربع پروژه مدرسه سازی نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که یک میلیون و 615 هزار مترمربع آن و حدود 32 درصد توسط خیرین بزرگوار در حال احداث یا تکمیل است.
کلاس درس

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، داوود نعیمی، معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی سازمان توسعه و تجهیزات مدارس کشور، امروز در نخستین همایش تجلیل از بانوان خیر مدرسه ساز استان که در سالن غدیر استانداری گیلان برگزار شد، با بیان اینکه دوره ابتدایی فونداسیون تعلیم و تربیت در نظام جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: دانش‌آموزان ابتدایی، سرمایه‌های انسانی آینده کشور هستند لذا دوره ابتدایی، دوره زیرساخت نیروی انسانی است.

وی افزود: سرمایه انسانی خلاق، افضل منابع مالی است که بنیه تعالی و ترقی آن در آموزش و پرورش است. براین اساس فرد باید در دوره ابتدایی به خلاقیت برسد و لازمه این خلاقیت داشتن ابزار و فضای لازم است که سازمان نوسازی مدارس متولی این کار است تا فضا و تجهیزات مورد نیاز را فراهم کند.

نعیمی گفت: برای اینکه تمام توانمندی درونی انسان را بشناسیم و توسعه دهیم، نیاز به سازوکار در آموزش و پرورش داریم. در حال حاضر آموزش بر پرورش و کنکور هم بر آموزش غلبه دارد که در نتیجه شاهد آسیب‌های اجتماعی فراوان در مدارس خواهیم بود لذا تمام ابعاد وجودی یک دانش‌آموز باید توسعه یابد که آموزش یکی از آنهاست.

معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی سازمان توسعه و تجهیزات مدارس کشور تصریح کرد: امیدوارم زمانی فرا برسد که مدرسه مطلوب و مناسبی داشته باشیم و مدارس ما محلی برای رشد خلاقیت و پرورش دانش‌آموزان باشد.

وی ادامه داد: همزمان با آغاز فعالیت دولت یازدهم، 5900 پروژه مدرسه سازی در قالب 33 هزار کلاس درس با 4700 هزار مترمربع، با اعتبار 4400 میلیارد تومان در کشور احداث شده است که 30 درصد آن با مشارکت خیرین احیا و احداث گردیده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: با آغاز فعالیت دولت یازدهم در استان گیلان، 286 پروژه مدرسه سازی در متراژ 145 هزار و 150 مترمربع انجام گرفته است که 19 درصد آن به مدد خیران ارجمند اجرایی شده است و استان گیلان نسبت به میانگین کشور در بحث مشارکت خیرین موفق بوده است.

نعیمی بیان کرد: در حال حاضر 4 میلیون و 850 هزار مترمربع پروژه مدرسه سازی نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که یک میلیون و 615 هزار مترمربع آن و حدود 32 درصد توسط خیرین بزرگوار در حال احداث یا تکمیل است. در استان گیلان 8.7 درصد از پروژه‌های نیمه تمام مدرسه سازی توسط خیرین در حال انجام است.

معاون سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: 2661 مدرسه ابتدایی در قالب 3723 کلاس با متراژی بالغ بر یک میلیون متر مربع در کشور در حال احداث یا ساخت است؛ در استان گیلان هم 231 مدرسه در حال ساخت می‌باشد. از خیرین بزرگوار انتظار داریم که با حمایت‌شان در این امر خیر مشارکت بیشتری داشته باشند.

در ادامه خدیجه نیزاری، رئیس ستاد بانوان خیر مدرسه ساز کشور با اشاره به نقش پررنگ بانوان در جامعه، با استناد به آیات قرآن، اظهار کرد: تعلیم و تزکیه و همچنین آموزش و پرورش در اسلام باهم مرتبط هستند، خداوند این دو اصل را به انسان بخشیده است زیرا فضیلت انسان به علم و آگاهی و دانش اوست.

وی افزود: کسی که در راه علم گام برمی‌دارد، بهترین تزکیه را برای خود انجام داده است. یکی از دلایل خلقت انسان این بوده تا با جسمش در مسیر تعلیم و تربیت و با صدقه اموالش در مسیر تزکیه و تطهیر نفس گام بردارد.

نیزاری گفت: خانمی که بتواند خانواده‌اش را خوب نگه دارد، می‌تواند خیر مدرسه‌ساز هم باشد لذا از شما خیرین محترم انتظار داریم که راهنمایی برای دیگر بانوان باشید و به آن بانوانی که رسالت همسرداری و فرزندداری را فراموش کرده‌اند، آموزش دهید.

جامعه خیرین مدرسه‌ساز نیاز به نقشه راه دارد

همچنین حجت شعبان‌پور معاون امور عمرانی استانداری گیلان در همایش تجلیل از بانوان خیر مدرسه ساز با اشاره به اینکه جامعه خیرین مدرسه‌ساز نیاز به نقشه راه دارد، گفت: نیاز آموزش و پرورش در دهه 70 با الان متفاوت است زیرا باید علاوه بر فضای آموزشی به نیاز نرم افزاری دانش‌آموزان هم توجه شود.

وی اظهار کرد: جامعه بزرگ خیرین در تمام دولت‌ها به عنوان جامعه فرهیخته مطرح است و الان باید یک بازنگری در زمینه اهداف خیرین صورت گیرد.

وی افزود: نیاز آموزش و پرورش در دهه 70 با الان متفاوت است زیرا باید علاوه بر فضای آموزشی به نیاز نرم افزاری دانش‌آموزان هم توجه شود.

شعبان‌پور گفت: باتوجه به تعداد فارغ التحصیلانی که داریم چرا کار آفرینی متناسب نداریم؟! جامعه خیرین مدرسه‌ساز با برنامه ریزی مناسب می‌تواند در این عرصه هم موفق عمل کند و در این راستا نیاز به نقشه راه دارد.

معاون عمرانی استانداری گیلان تصریح کرد: با توجه به اینکه گیلان، استان اولین‌ها بوده است ولی طبق بررسی‌های صورت گرفته از مشکلات آموزشی برخوردار است. بنابراین خیرین مدرسه‌ساز می‌توانند در سکونت‌گاه‌های غیر رسمی ورود کنند و مهارت زندگی را آموزش دهند.

وی اضافه کرد: جای یک طرح جامع و مطالعه شده در خصوص نیاز به ساخت عرصه‌های آموزشی، خالی است، در این طرح باید آمار جمعیت دانش‌آموزان بررسی و تعداد کلاس‌های مورد نیاز هم برآورد شود تا دریابیم که چقدر باید مدرسه بسازیم و در چه مباحثی بیشتر تمرکز کنیم.

گفتنی است، در پایان این مراسم از بانوان خیر مدرسه ساز استان تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام/

کد: 94108

نظرات
ADS
ADS
پربازدید