به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، محسن پوررضا در گردهمایی مسئولان تعاون آموزش و پرورش نواحی استان مازندران در نوشهر با بیان اینکه بیش از 70 درصد از فرهنگیان متقاضی بیمه طلایی بودند، گفت: در حال حاضر یک میلیون و 600 هزار نفر از فرهنگیان کشور زیر پوشش بیمه طلایی قرار دارند که از این تعداد یک میلیون شاغل و بقیه نیز بازنشسته هستند.
وی با اشاره به اهمیت بیمه طلایی اظهار کرد: امسال حق بیمه طلایی 37 هزار تومان تعیین شد که 18 هزار و 500تومان از سوی بیمه شده که فرهنگیان باشند پرداخت و مابقی از سوی وزارتخانه پرداخت می شود.
رئیس اداره تعاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اضافه شدن خدمات جدید در بیمه طلایی، گفت: هزینههای درمانی بیماری های صعب العلاج و درمان ناباروری در موسسه رویان و یا در مراکز دیگر کشور و همچنین بیماران بیمارستان قلب تهران به صورت کامل پرداخت میشود.
پوررضا در ادامه تصریح کرد: کارت یکصد میلیون ریالی خرید کالا با مجوز دولت تدبیر و امید به فرهنگیان کشور واگذار می شود و متقاضیان تا پایان آذر فرصت دارند برای دریافت آن در ادارات مربوطه ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه اعتبار این کارت ها تا پایان سال است، گفت: کارت های اعتباری خرید کالا فرهنگیان را بانک ملی صادر می کند و کارمزد تسهیلات این کارت هم 12 درصد است.
پوررضا خاطرنشان کرد: بر اساس هماهنگی های انجام شده، کارت مرابحه بانکی ملی نیز برای فرهنگیان کشور صادر می شود که مبلغ آن 100 میلیون تا 500 میلیون ریال با سود 18 درصد است.
معاون بیمه معلم کشور خبر داد: پایین بودن ضریب بیمه در کشور
کامبیز حاجی میر آقا امروز در گردهمائی روسای ادارات تعاون نواحی آموزش و پرورش مازندران که در نوشهر برگزار شد، با اشاره به اهمیت بیمه معلم در جهت رفاه حال فرهنگیان از پایین بودن ضریب بیمه در کشور ما نسبت به کشورهای پیشرفته خبر داد و اظهار کرد: در بیمه معلم سعی بر این بوده است تا اولویت ها و برنامه ریزی ها بر اساس نیاز مشتریان انجام شود.
وی با بیان اینکه یکی از اصلی ترین مشتریان ما معلمان هستند، گفت: مدل، شیوه و اجرای بیمه بر اساس نیاز مشتریان تغییر می یابد و با در نظر گرفتن سرعت و سهولت در کار به نیاز مشتریان نیز پاسخ داده می شود.
معاون و قائم مقام شرکت بیمه معلم کشور با بیان اینکه بیمه معلم متعلق به قشر فرهنگیان است، افزود: حدود 65 درصد سهام این شرکت متعلق به فرهنگیان است و تا جایی که در توان ما باشد در جهت رفاه حال آنان تلاش می شود.
حاجی میرآقا با اشاره به پایین بودن ضریب بیمه در کشور ما گفت: بیمه در کشور ما از جایگاه کمتری برخوردار است و باید به امر فرهنگ سازی در این زمینه توجه بیشتری صورت گیرد که در این میان بخشی وظیفه ما و بخشی دیگر به دولت و نظام بر میگردد.
وی با بیان اینکه اگر فرهنگ سازی در زیر ساخت انجام شود ماندگارتر است، تصریح کرد: تاثیر و ماندگاری اهمیت بیمه زمانی که معلم در سر کلاس برای دانش آموزان تبیین کند بسیار ماندگارتر از زمانی است که خود شرکت بیمه بخواهد با بیلبورد و تبلیغات محیطی تاثیر گذار باشد.
معاون شرکت بیمه معلم کشور از این بیمه به عنوان عصای دست فرهنگیان یاد کرد و گفت: اینکه در پایه ابتدایی در یکی از دروس به امر بیمه اختصاص یافته است گام مهمی است که برای شروع مناسب تلقی می شود.
حاجی میر آقا با بیان اینکه بیمه باعث افزایش ارزش افزوده ملی میشود، خاطر نشان کرد: با فرهنگ سازی مناسب می توان بر روی ذهن فرزندان و جامعه هدف تاثیر گذاشت.
وی با اشاره به اینکه در کشور ما به بیمه تنها به عنوان یکی کالای لوکس نگریسته می شود نه یکی امر ضروری، گفت: ضریب بیمه در کشور ما زیر 4 است در حالی که این رقم در کشورهای پیشرفته 10 بوده و حتی در کشورهای خاورمیانه که به لحاظ اقتصادی هم پایه کشور ایران هستند به 6 می رسد که باید در این زمینه بیشتر کار شود.
معاون شرکت بیمه معلم کشور در ادامه به مقایسه آماری تعداد بیمههای آتش سوزی صادر شده اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال 95 تاکنون 1841بیمه نامه آتش سوزی در مازندران برای فرهنگیان صادر شده است که این رقم در مدت مشابه سال قبل 3471مورد بوده است که نشان دهنده کاهش صدور بیمه نامه آتش سوزی است.
انتهای پیام/
کد:94108