به گزارش اتاق خبر به نقل از مهر، مهدی کاظمی خالدی شامگاه چهارشنبه مراسم افتتاحیه رویداد استارتاپی اکسیر در محل دانشگاه زنجان افزود: طراحی رویداد استارتاپی اکسیر در راستای اجرای شاخصهایی بود که مورد نیاز دانشگاههای کشوراست که یکی از این شاخصها شاید این مسئله باشد که دانشجویان ما حتی قبل از دانشگاه و در محیط مدرسه، تبدیل ایده به محصول را یاد نگرفتهاند.
وی با بیان اینکه مراکز رشد، شتابدهندهها و پارکهای علم و فناوری و مراکزی که فضای کارآفرینی دانشجویان و فارغالتحصیلان در آن فراهم میشود توسعه یابند، ادامه داد: طراحی رویداد استارتاپی اکسیر در راستای اجرای شاخصهای مورد نیاز دانشگاهها از جمله تبدیل ایده به محصول است.
کاظمی خالدی افزود: در کنار آموزشهای عمومی و آشناییها، برگزاری رویدادهایی چون بازدید و اردو برای عموم دانشجویان میتواند در زمینه جذب عموم دانشجویان دیگر به این برنامهها بسیار موثر باشد.
رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی افزود: به فضای جدیدی در عرصه کار خلاق نیاز داریم که این مسئله تا حدی در کشور مغفول مانده و این موضوع در مجموعه استارتاپی دیده شده است.
کاظمی خالدی با بیان اینکه دانشگاهها در عرصه آموزش و ترویج ایدهآفرینی و کارآفرینی سرمایهگذاری و حضور جدیتری داشته باشند، گفت: دغدغه اشتغال پس از فارغالتحصیلی یکی از معضلاتی است که بسیاری از دانشجویان با آن مواجهاند و یکی از دلایل آن، نبود آموزش کافی در دانشگاهها و حتی قبل از آن است.
وی افزود: تجربه نشان داده، آموزشهایی که با جذابیت همراه باشد، بیشتر مورد استقبال دانشجویان قرار میگیرد و این مسئله باید همواره مورد توجه بوده و بر روی آن سرمایهگذاری شود.
رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با بیان اینکه برای رسیدن به صنایع خلاق پروسههای مختلفی تدوین شده است، گفت: یکی از این موارد رویداد کارآفرینانه اکسیر بود.
کاظمی خالدی افزود: نخستین رویداد استارتاپی توسط جهاددانشگاهی زنجان برگزار میشود و پنج استان دیگر برای برگزاری این دوره تا پایان امسال، اعلام آمادگی کردهاند.
رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی گفت: بهترین ایده در این زمینه این است که دانشگاهها در عرصه آموزش و ترویج کارآفرینی و ایدهآفرینی سرمایهگذاری و کمک جدیتری داشته باشند و برای حل مسائل و مشکلاتی که بر سر راه دانشجویان برای به نتیجه رساندن ایدههایشان وجود دارد، کمک بیشتری کنند.
کاظمی خالدی افزود: ادبیات سرمایهگذاری در این حوزه، ادبیات استفاده از بودجه دولتی نیست و باید در کنار توجه به سرمایهگذاری، مباحث ترویجی مختلف مورد توجه قرار گیرد که یکی از آنها استفاده از روشهای سنتی در قالب اردوها و بازدیدها است.
94105