به گزارش اتاق خبر به نقل از مهر، لوئیس رود، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ریوگرند دوسول برزیل، در این باره می گوید: «داده های ما تایید می کند اکثر بیماران مبتلا به بیماری قلبی می توانند بدون هیچ مشکل اساسی نوشیدنی های سرشار از کافئین بنوشند.»
به گفته رود، نوشیدنی های سرشار از کافئین همواره مشکوک به علت بروز چندین علامت مرتبط با قلب نظیر تپش قلب یا ضربان نامنظم قلب بوده اند از اینرو اکثر پزشکان به بیماران قلبی توصیه می کنند از مصرف کافئین پرهیز کرده یا آن را کاهش دهند.
تیم رود دریافته اند که هیچ ارتباطی بین کافئین و ضربان قلب غیرعادی در کوتاه مدت وجود ندارد.
نارسایی قلبی زمانی روی می دهد که قلب قادر به پمپاژ خون کافی برای تامین نیازهای بدن نباشد.
این مطالعه شامل ۵۱ فرد مبتلا به نارسایی قلبی بود. محققان به طور تصادفی این افراد را به دو گروه اختصاص دادند. به یک گروه قهوه بدون کافئین همراه با ۱۰۰ میلیگرم پودر کافئین داده شد و به گروه دیگر قهوه بدون کافئین همراه با پودر شیر داده شد.
بیماران در طول مدت ۵ ساعت مطالعه، در فاصله هر یک ساعت نوشیدنی شان را می خوردند. این مطالعه شامل تست استرس تردمیل بعد از نوشیدن آخرین فنجان قهوه نیز بود.
باوجودیکه هیچ تاثیری از کافئین بر ضربان قلب مشاهده نشد، اما محققان اذعان می کنند که این مطالعه کوچک بوده و باید مطالعات بیشتری برای تاثیر بلندمدت کافئین بر این بیماران انجام شود.
94105