به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، شهیندخت مولاوردی افزود: در ابتدای دولت یازدهم وقتی درباره زنانه شدن برخی از آسیبها صحبت میکردیم به سیاه نمایی و داشتن اغراض خاص از طرح این موضوعات، متهم میشدیم؛ در حالیکه اکنون طرح این موضوعات بسیار عادی شده است.
وی تصریح کرد: متاسفانه در گذشته گمان میشد که باید روی مشکلات و آسیبها سرپوش گذاشت و آنها را پنهان کرد؛ اما اکنون کار به جایی رسیده که ستادهای مقابله با آسیبهای اجتماعی در همه دستگاههای اجرایی طبق مصوبه اخیر شورای اجتماعی کشور تشکیل شده است و گزارشهای دو ماهه به این شورا ارایه میشود و این گزارشها پس از شش ماه جمع بندی و به مقام معظم رهبری ارایه میشود. بنابراین آسیبهای اجتماعی در حال پیگیری و رصد است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: این وضعیت نشاندهنده به وجود آمدن حساسیت جدی نسبت به کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه و حتی در سطح عالی مدیریتی کشور است.
مولاوردی با اشاره به ماده 230 برنامه پنجم توسعه اظهار کرد: تا حدی که امکانات، اعتبارات و ساختار معاونت امور زنان اجازه داده است ظرفیتهای موجود را بر اساس ماده 230 برنامه پنجم توسعه شناسایی و در این جهت تلاش کردهایم با تجمیع، هماهنگی، هم افزایی و مدیریت ظرفیتهای موجود در بخش دولتی و غیر دولتی، برنامههای مشخصی را انجام دهیم که از جمله آنها می توان به انعقاد تفاهمنامهها اشاره کرد؛ البته برنامههای آموزشی، اشتغالزایی و توانمندسازی را سازمانهای مردم نهاد به ما ارائه دادهاند و ما از آنها حمایت کردهایم.
وی اضافه کرد: تا کنون 21 تفاهم نامه و45 موافقتنامه اجرایی با وزارتخانهها و دستگاههای مختلف امضاء کردهایم؛ چراکه در قالب هر تفاهمنامه چند برنامه مشخص باید به اجرا درآید. بنابراین برای هر برنامه باید یک موافقتنامه امضاء شود. 80 پروژه نیز تاکنون داشتهایم که همه این موارد به اجرا درآمده است یا در نیمه راه است.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: به نظر میرسد که به سهم خود توانستهایم در حوزه زنان و خانواده تاثیرگذار باشیم. هر چند این تاثیرگذاری در سطح ملی نبوده است؛ ولی تلاش کردهایم با مشارکت مشاوران امور زنان و خانواده دستگاهها مشکلات دارای اولویت را شناسایی و با جلب حمایت و مشارکت دستگاههای اجرایی، برنامههایی را در حوزه زنان و خانواده اجرا کنیم؛ به گونهای که اگر ما مبلغی را برای انجام برنامه و پروژهای تخصیص دادهایم به همان مقدار و حتی بیشتر باید دستگاه همکار ، تخصیص دهد.
مولاوردی در پایان تاکید کرد: این کار موجب ایجاد احساس تعهد و وظیفه در این دستگاهها به منظور انجام برنامهها شده است که از جمله آنها میتوان به تفاهم نامه با آموزش و پرورش در زمینه دختران بازمانده از تحصیل اشاره کرد.
انتهای پیام/
کد: 94108